Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

UDSALG: Spar op til 50% på tusindvis af varer. SHOP HER
  • Hjem
  • Gaver
  • Gaver til ham

Den rigtige gave

til ham

Split Hero (30)

Til vennen eller værten? Til manden eller kæresten? Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den sjove gave, den personlige gave, den håndplukkede gave, den budgetvenlige gave. Men vigtigst af alt: Den rigtige gave.

Gaver til ethvert budget

5025232876945 4

Gaver under 300 kr.

9312432030151 745X630px

Gaven til baristaen

Find inspiration her

Flere gaveidéer

76 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Lyngby Glas lowball glas Lounge Whiskyglas - 2 stk.
Spar 50%
(29)

Lyngby Glas

Lounge Whiskyglas - 2 stk.

31 cl - Krystalglas - Klar

Ikke medlem
199.95
Medlemspris
99.95
Nyhed
Trådløst Stegetermometer, stål, large
Spar 50,00

MEATER

Trådløst Stegetermometer

Bluetooth 5.2 Long Range - 5 temperatursensorer - Rustfrit stål

Ikke medlem
999.95
Medlemspris
949.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 76 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/gaver-til-ham

Stadig i tvivl?

giv et gavekort

Køb gavekort her

Gaver til ham

Den rigtige gave til ham

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham – kæresten, manden, faren, broren, vennen eller værten? Det kan være lidt af en kunst at finde en gave til ham og særligt, hvis det skal være noget sjovt, personligt og håndplukket. Det bedste ved at give en gave er nemlig at se forventningens glæde blive udløst og glæden over gaven, man har brugt tid på at finde. Derfor er det vigtigt at finde den helt særlige gave, der ikke skuffer. Den rigtige gave er altså ikke helt ligegyldig! Men det kræver tid og energi at finde den rette gave – derfor har vi forsøgt at gøre det lidt nemmere for dig ved at samle en masse inspiration.

Hvad skal jeg give ham i gave?

Det kan være svært at finde den rigtige gave til ham, du holder af. Det er der nok mange, der kan nikke genkendende til. Men hos Imerco kan du finde gaver til alle slags typer af mænd – næsten uanset hvilken interesse eller alder han har. Desuden kan du finde en gave indenfor forskellige budgetter, så alle kan altså finde en fed gave. Er du i tvivl om, hvad du skal give, så kan du med fordel finde inspiration i vores forskellige kategorier.

Den perfekte gave til ham

Når du skal finde den helt rette gave til ham, kan du med fordel tage udgangspunkt i hans interesser og hobbyer. På denne måde sikrer du dig, at du finder noget, som han vil blive glad for i lang tid.

Er han lidt af en øl-entusiast kan gode ølglas være en perfekt gaveidé og til amatør-bartenderen er lækkert barudstyr måske lige dét, han mangler. Er han derimod lidt af en kaffenørd, så er en smart kaffekværn måske lige sagen. Hvis han er god til at kokkere, så vil han sandsynligvis blive glad for nyt køkkengrej – der er nemlig få ting, der gør mænd så begejstrede som det rette værktøj til den rette opgave. Derudover kan du ikke ramme helt forkert med en ny hårtrimmer, nogle fede høretelefoner eller lækre produkter til bilen.

Hvad giver man manden som har alt?

Det kan være svært at give den helt rigtige gave til ham, hvis han har alt i forvejen eller blot fortjener noget helt unikt. Men frygt ej – tag et kig på vores herregode gaveforslag på denne side. Når du har gjort det, giver du os sikkert ret i, at ’manden der har alt’ slet ikke eksisterer i virkeligheden. Der er masser af gadgets, grej og lir som enhver mand kan bruge. Gå på opdagelse og så vil du hurtigt finde idéer til gaver, der vil glæde ham – og som han slet ikke vidste, at han behøvede!

Psst… der findes mange veje til en mands hjerte, men klichéen om at den letteste vej går gennem hans mave, er ganske velkendt, så du kan næsten altid imponere med en gave af den slags.

Gaveidéer til mænd

Der er masser af gaveideer at hente til mænd hos Imerco. Her på siden kan du finde gode eksempler på ting til boligen, som en mand vil blive glad for at modtage i gave. Herfra kan du tage udgangspunkt i hans personlighed og interesser for at udvælge den helt rigtige gave.

Vi har masser af gaver til gastro-manden, der nyder at bruge tid i køkkenet og til gadget-manden, der ikke kan få nok af smarte gadgets, der gør livet nemmere. Er han vild med biler kan du også finde udstyr hertil. Ligeledes kan du finde en lækker espresso- eller kaffemaskine til manden, der går op i en god kop kaffe. Kort sagt – vi har en gave til alle mændene i dit liv. Og går du på opdagelse hos Imerco, vil du finde masser af gaveidéer til mænd.

Er det kæresten eller manden, du vil forkæle midt i den grå februar, så klik dig videre og find valentinsgaven til ham. Skal I fejre bryllupsdag, skal gaven helst være en alle husker, men vigtigst af alt en han husker – så find bryllupsgaven alle vil huske.

Hvad giver man en ung mand?

Det kan være svært at finde den rette gave til en ung mand – særligt hvis han måske ikke har så mange ønsker, der kan vejlede og inspirere. Hos Imerco finder du heldigvis masser af gode gaveidéer til den unge mand. Er han vild med musik og sætter pris på god lyd, så kan du jo give ham nogle lækre høretelefoner. Har han kørekort og bil, er et parkeringsur måske en god investering, så han slipper for dumme parkeringsbøder. Fester han meget, kan du give ham noget lækkert barudstyr, så han kan få gang i hjemmebaren. Skal han flytte hjemmefra kan du finde den perfekte indflyttergave til det første hjem. Skal han konfirmeres, har vi fundet 10 konfirmationsgaver der hitter hos konfirmanden.

Hvad ønsker en mand på 40 år sig?

Til manden på 40 år kan du roligt give ham noget lækkert vinudstyr eller nogle flotte ølglas alt efter, hvad han bedst kan lide. Er han god i et køkken – eller vil han gerne blive det – kan du give ham nogle gode knive, gryder og pander, en god kogebog, et forklæde eller cool køkkengadgets. En ny hårtrimmer, en lækker badekåbe eller andet forkælelse kan også altid bruges. Biludstyr kan også være en god gaveidé, hvis han bruger bilen ofte, eller bare er vild med biler.

Hvad ønsker en mand på 60 år sig?

Til manden på 60 år kan det være lidt af en udfordring at give en gave, der overrasker – han er nemlig ofte manden, der har alt i forvejen. Men du kan give en ordentlig kaffemaskine, hvis han elsker at nyde en god kop kaffe – og har han en i forvejen, kan du jo give ham et par nye kaffekrus eller en termokande i et flot design. Er han vild med en god whisky eller cognac kan du give ham en flot karaffel og dertilhørende whisky- eller cognacglas. Er han en læsehest kan du finde en god bog, der passer til hans interesser.

Gaver til ham i alle anledninger

Uanset om du er på udkig efter julegaver til ham, adventsgaver til ham eller en fødselsdagsgave til ham, så kan du finde masser af gaveidéer hos Imerco. Vi har gaver til alle anledninger og begivenheder, så gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere af de mange muligheder. Du vil med sikkerhed finde noget, som han kan bruge og ikke vidste, at han behøvede!

Driller gaven til fars dag? Du kan også finde masser af inspiration til gaveidéer til fars dag.

Hvad giver man en mand i værtsgave?

Man kan selvsagt altid give blomster i værtsgave, men det er nu mere personligt at give en ting, som du selv har udvalgt og lagt tanker samt overvejelser bag. Så vil du gøre noget ekstra ud af værtsgaven, kan du med fordel købe den hos Imerco. Vi har masser af værtsgaver til mænd – det er bare med at gå på opdagelse iblandt vores figurer eller smarte køkkengadgets, alt efter hvad hvilken type værten er.

Find gaven til ham hos Imerco

Imerco er hele Danmarks gavebutik – så du kan være forsikret om, at du kan finde den perfekte gave til ham hos os. Lad dig inspirere af vores store udvalg af varer indenfor både køkken, borddækning, el og bolig. Uanset interesse eller type, kan du finde skønne gaver til ham. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Og hvis du stadig har svært ved at vælge, rammer du altid plet med et gavekort.