Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Borddækning

BORDDÆKNING

Alt borddækning

Tallerkener

Georg Jensen Bernadotte Morgenbord (1) (1) (1)
7761 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Rosendahl vandglas Grand Cru Glas
Spar 56%
(57)

Rosendahl

Grand Cru Vandglas - 6 ...

22 cl - Glas - Klar

Ikke medlem
179.95
Medlemspris
79.95
Kun hos Imerco
XO Ginglas - 2 stk., sølvfarvet, large
Klar
Sølvfarvet
Guldfarvet
Spar 80%
(8)

erik bagger a/s

XO Ginglas - 2 stk.

68 cl - Rustfrit stål - Sølvfarvet

Pris
499.95
Tilbud
100.00

Viser 20 ud af 7761 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/borddaekning

Borddækning

En smuk borddækning med flot bordpynt gør noget særligt ved både maden og stemningen ved middagsbordet. Savner du idéer til borddækningen, så tænk på, at når du dækker et spisebord, er det lidt ligesom at male et billede. Du finder inspirationen i en bestemt stil og i ting, der skal være i maleriet. Som i maleriet begynder du din borddækning med baggrunden, hvor duge eller dækkeservietter er første penselstrøg på dit spisebord. Dernæst kan det være dit musselmalede stel eller steaktallerkenerne fra Casa, der udgør den første streg. Sammen med bestik og glas, skal stel og tallerkener skabe symmetri og ro på bordet.

Til hverdag er Erik Baggers vandglas og Grand Crus vinglas en sikker vinder til borddækningen, mens cognacglassene fra Luigi Bormioli klæder de særlige anledninger. Til bøf og grønt fra grillen, er steakbestik fra Laguiole et hit, mens kager og petit fours fortjener et blidere bestik i stil med Raadvad Silke eller Georg Jensens Copenhagen.

I forgrunden på dit værk mangler du nu kun de sidste, men afgørende, penselstrøg. Her kommer den bordpynt, som skaber stemning og liv til din borddækning, ind i billedet. Bordpynten kan være levende lys i små, søde Iittala stager, Holmegaard vasen til værtindebuketten eller nogle enkle servietter. Ligesom med et maleri handler det om, at du finder din egen stil, så din borddækning afspejler både dig selv og dit humør, begivenheden og måske endda årstiden.

Så brug årets højtider og særlige lejligheder som inspiration, når du dækker dit spisebord med bordpynt, der kan spænde fra gran og julehjerter til græskar, fødselsdagsflag og påskekyllinger. Brug fx også naturens egne materialer til din borddækning – hent grene ind fra haven i foråret og lad dem springe ud, mens de står i vasen fra Kähler. Eller læg en blomst på hver tallerken som en sød lille gestus til dine gæster. Kun fantasien sætter grænser for din borddækning, men hos Imerco finder du inspiration samt stel, glas, bestik og bordpynt til alle lejligheder.