Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SHOP AMOK! Spar 25% på stel, glas og bestik som ImercoPlus medlem*. SHOP HER
  • Hjem
  • Gaver
  • Gaver til valentinsdag

Gaven til valentinsdag

Full Hero 3040 X 800 16
152 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Årsfugl 2024 - Flora, pink, large

Kay Bojesen

Årsfugl 2024 - Flora

H 12,5 cm - Malet bøg - Pink

Pris
499.95
Fri fragt
Alfabet kollektion Højhankskop - M, m, large
Hvid
Blå
Spar 25%
(17)

Royal Copenhagen

Alfabet kollektion Højh...

33 cl - Porcelæn - Hvid

Ikke medlem
649.95
Medlemspris
487.46

Viser 20 ud af 152 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/gaver-til-valentinsdag

Valentinsgaver

Forkæl en

du har kær

Kærligheden kan tage mange former, og det kan kærlighedsgaver også – som med de fleste andre gaver er det især tanken, der tæller. Ofte er det tankevækkende gestus bag gaven, der gør den speciel. Så uanset om tanken skal vises med en stor, lille eller speciel gave, så er der masser af muligheder for at finde en perfekt gave til Valentinsdag. 

Split Hero (18)

Stort udvalg af valentinsgaver hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort og bredt udvalg af valentinsgaver til den, du holder af. Er du i tvivl om, hvad du skal give? Vi har samlet masser af inspiration til valentinsgaven til hende og valentinsgaven til ham – og så kan du selvfølgelig også forkæle dig selv med en gave. På siden her kan du finde masser af inspiration til, hvad du kan give den, du har kær – uanset hvem dette måtte være.  Der er noget til enhver, så du kan med sikkerhed finde en god valentinsgave.

Køb valentinsgaven hos Imerco

Mangler du den rette gave til Valentinsdag, der både overrasker og glæder? Imerco har en god idé til den helt rigtige kærlighedsgave til en, du har kær. Du finder gaver af alle slags – den sjove gave, den betænksomme gave, den romantiske gave og den personlige gave. Så der er en gave til enhver uanset, hvem du ønsker at forkæle.

Hvem banker dit hjerte for?

Uanset om der er en speciel person i dit liv, der fortjener lidt ekstra forkælelse eller ej, så er valentinsdag en perfekt anledning til at forkæle dem, du har kær. Men hvem siger, at dagen ikke kan bruges på lidt selvforkælelse med lækre ansigtscremer og skønne dufte?

Se mere her

Valentinsdag

Valentinsdag er en årlig fejring af kærlighed og romantik, der fejres den 14. februar over hele verden. Den kaldes derfor også ’de elskendes helligdag’. Valentinsdag er nemlig en hel dag, der er dedikeret til at fejre og hylde kærligheden til din kæreste – eller din søster, mor, datter, veninde eller din bror, far, søn eller ven. Valentinsdag er nemlig ikke forbeholdt kærester – alle kan være med til at fejre kærligheden og sætte pris på hinanden eller sig selv.

Valentinsdag har været fejret siden middelalderen, og man tror, at det oprindeligt var en fejring af en kristen helgen med samme navn. I dag fejres Valentinsdag af mennesker over hele verden, uafhængigt af religion eller kultur, og det er blevet en vigtig dag for at vise, at du tænker på dem, du elsker.

En ægte kærlighedsfest

Valentinsdag er en dag, hvor kærligheden fejres på en særlig måde. På Valentinsdag er kærligheden i fokus sammen med de mange former den kan tage – fra den romantiske kærlighed mellem to mennesker til kærligheden til venner og familie. Det er en dag hvor man virkelig kan vise, at man værdsætter dem, man holder af, og kan udtrykke sin taknemmelighed og hengivenhed. For nogle kan Valentinsdag være en tid til at genskabe eller styrke deres romantiske forbindelse, mens den for andre kan være en dag til at fejre deres kærlige forbindelser med venner og familie. Uanset hvordan man fejrer Valentinsdag, er det en dag, hvor kærligheden sættes i fokus og hyldes.

Det er en kærlighedsfest, hvor man virkelig kan udtrykke sin taknemmelighed for de mennesker, man omgiver sig med og holder af, og for at vise, at kærligheden er en af de mest vigtige ting i livet. Det er også vigtigt at huske, at Valentinsdag ikke kun er en dag for romantisk kærlighed. Det er også en dag, hvor man kan fejre kærligheden generelt og vise omsorg for sine medmennesker.

Valentinsgaver

til hende

Vil du gerne forkæle hende du holder af med valentinsgaven til hende, der er lidt udover det sædvanlige, kan du finde den her. Er hun vild med at bage er bageudstyr oplagt, imens køkkenudstyr er ideelt, hvis hun elsker at kokkerere. Elsker hun design og fine sager til boligen kan du finde alt fra stel, glas og bestik til lækre boligtekstiler.

Og er hun til nips og personlige ting i indretningen kan du give hende en sød figur. Giver du hende blomster, mangler hun måske en vase til din buket – og skal I på romantisk middag kan hun jo style håret med et glatte- eller krøllejern. Mulighederne er mange, så det er bare med at kaste et blik på de mange inspirerende gaver til hende.

Split Hero (14)

Hvornår er det Valentinsdag i år?

Valentinsdag er altid den 14. februar. På denne dag fejres kærligheden med gaver og forkælelse. Det er en årlig fejring af kærlighed og romantik, og der er tradition for at giver gaver til dem, man holder af - det kan eksempelvis være blomster, valentinskort, chokolade eller andet. Dagen er nemlig dedikeret til at vise, hvor meget man holder af sine kære.

Hvor stammer valentinsdag fra?

Valentinsdags oprindelse stammer fra det gamle Rom, hvor paven Gelasius efter sigende havde svært ved at rekruttere soldater til sin hær, og han besluttede derfor, at ægteskaber skulle forbydes. Præsten Valentin trodsede forbuddet og giftede unge elskende i skjul indtil det blev opdaget, og Valentin blev fængslet og dræbt den 14. februar. Inden sin død sendte han et brev til fangevogterens datter og underskrev det ’din Valentin’. Den romersk-katolske kirke valgte at udnævne Valentin til helgen efter hans død, og i år 498 e.Kr. udnævnte pave Gelasius den 14. februar til Valentinsdag.

Hvorfor holder man valentinsdag?

Valentinsdag er baseret på myten om den romerske præst Skt. Valentin, der levede under kejser Claudius’ tid i Rom. Han er grunden til at mange elskende par kunne gifte sig, fordi han trodsede kejserens forbud om at mænd og kvinder kunne gifte sig, da han mente, at det distraherede dem, når de skulle i krig. Valentin blev fængslet og dræbt for sine gerninger den 14. februar. I dag fejrer vi derfor kærligheden på valentinsdag, og det gør man oftest ved at give gaver, blomster, chokolade eller lignende.

Hvad skal man lave på valentinsdag?

Det kan være svært at finde ud af hvad du, og den du har kær skal lave på Valentinsdag, men mulighederne er heldigvis mange. Tag gerne udgangspunkt i en favorit-aktivitet som I deler – f.eks. en biograftur, et restaurantbesøg, vinsmagning eller andet. Men hvorfor ikke dække op med dit yndlingsstel, et flot service og vinglas til et glas eller to og servere en lækker, hjemmelavet middag? Det er både personligt og romantisk – og så vil du med garanti overraske med den perfekte valentins-middag. Og så kan I jo lade kærligheden boble med et glas champagne til at starte aftenen.