Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Brødristere og tilbehør

BRØDRISTERE OG TILBEHØR

Brødristere og tilbehør

Brødristere

KitchenAid brødrister
127 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
OBH Nordica brødristere Inox Horizon Brødrister
Spar 54%

OBH Nordica

Inox Horizon Brødrister

H 9,4 x B 29 x L 45 cm - Justerbar ristningsgrad - Stor risteflade

Ikke medlem
649.95
Medlemspris
299.95
50's Style Brødrister TSF02PBEU, pastel blue, large
Sort
Blå
Grøn
Spar 44%

Smeg

50's Style Brødrister T...

4 skiver - 6 ristningsgrader - 3 programmer

Pris
1799.95
Tilbud
999.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 127 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/broedristere-og-tilbehoer

Brødristere

En perfekt start på dagen

Til morgenbordet er der ikke noget bedre end et stykke knasende, ristet toast direkte fra brødristeren. Og når duften af friskbrygget kaffe blander sig med duften af toast fra brødristeren, ved du, at det bliver en god dag. Det er en kombination mange holder af, og alle har også en mening om, hvordan det perfekt ristede toast ser ud – om det er for brændt eller ikke ristet nok. Men det perfekt-ristede toast kræver naturligvis den rette brødrister, og med sådan en kan du nemt riste alt slags brød efter din præference. Er du dog ikke den heldige ejer af en brødrister, går du glip af en masse – du kan nemlig bruge din brødrister til mere end som så.

Hvordan virker en brødrister?

Hvordan en brødrister virker, er forholdsvist simpelt. Du tilslutter blot din brødrister til en stikkontant, lægger brødet i eller på brødristeren, og vælger den ønskede indstilling for ristningen, hvorefter brødristeren rister brødet vha. infrarød stråling.

Stort udvalg af brødristere

Hos Imerco har vi et stort udvalg af brødristere, og vi forhandler mange forskellige modeller fra anerkendte producenter såsom Smeg, KitchenAid, OBH Nordica, Bodum, Stelton, Cook & Baker m.fl. Er du derfor på udkig efter en ny brødrister, så har vi mange forskellige kvalitetsmodeller at vælge imellem i vores sortiment, som du kan have glæde af i mange år. Imerco forhandler brødristere i alle prisklasser og med masser af funktioner, så der vil helt sikkert være en, der passer til dig. Desuden gør Imerco det nemt for dig at købe en af de bedste brødristere til en billig pris – vi har nemlig ofte tilbud og udsalg.

Køb de bedste brødristere hos Imerco

Der er efterhånden mange forskellige brødristere på markedet og ligeledes i vores sortiment – og jo flere valgmuligheder des sværere er det at vælge. Iblandt vores sortiment finder du dog nogle af de bedste producenter og derved også de bedste brødristere på markedet. Mange af vores brødristere får dog en god anmeldelse, og det sker endda, at et af vores produkter bliver bedst i test i kategorien. Derfor kan du trygt købe din brødrister hos Imerco.

Typer af brødristere

Pop-up

En ’pop-up’ brødrister er den man også kender som en stående eller høj brødrister. I denne model lægger du brødet vertikalt ned i brødristeren, og derved bliver dit brød ristet på begge sider på én gang. Det gør det hurtigere og nemmere at riste brød, da du ikke skal holde øje med dit brød og vende det selv – i denne model ’popper’ brødet selv op, når det er ristet. Grundet det høje design fylder den også mindre, og er derved nemmere at opbevare.

Flad eller liggende

I den flade eller liggende model lægger du brødet horisontalt. Denne model er derfor god, hvis du ofte rister boller eller tykke skiver brød. Denne model stiller nemlig ingen krav til brødets udformning modsat den høje model. En flad brødrister lader dig desuden riste flere skiver brød ad gangen, hvorimod den høje brødrister har begrænset plads – ofte kan en høj brødrister riste 2-4 skiver ad gangen alt efter modellen. Den flade brødrister fylder dog lidt mere i køkkenskabet eller på køkkenbordet.

Købsguide: hvilken brødrister er bedst?

Hvilken brødrister der er bedst, kommer udelukkende an på, hvilke krav du har til din brødrister, og hvilke behov den skal dække. Skal du riste toast til hele familien? Skal du riste toast ofte? Skal den være pladsbesparende? Hvilke funktioner skal den have? Når du har styr på det, så bliver det nemmere for dig at vælge den rigtige brødrister, som du vil få glæde af i mange år.

Design

Med vores brede udvalg af brødristere, er der både noget for dig der er til det simple look, dig der holder af retro og vintage, og til dig der går op i farver og design. Lige meget om du foretrækker en brødrister i et klassisk look i stilrene farver som sort, hvid, grå eller creme, eller om du er til et industrielt look i børstet stål eller hellere vil have fuld knald på farvepaletten med en lyserød, rød, blå, grøn eller gul brødrister kan du købe den hos Imerco. Så er det nemt at finde en brødrister, der passer til din smag. 

Størrelse

Alt efter hvor meget brød du vil riste ad gangen, kan du få en stor eller lille brødrister med plads til enten 2 skiver eller 4 skiver. En brødrister med plads til flere skiver er særlig ideel, hvis du skal lave toast til hele familien på én gang. Desuden findes der også modeller med en længere og bredere åbning, så der f.eks. er plads til sandwichbrød. Hvis du er til en flad, eller liggende, model så kan du også få brødristere med en stor risteflade.

Indstillinger

De fleste brødristere har en indstilling, der lader dig vælge, hvor lang tid dit brød skal ristes, og derved hvor ristet det skal være, dvs. ristningsgraden. Alt efter hvilken model du vælger, kan den have flere eller færre valgmuligheder. Da det ofte er en smagssag, er det en god indstilling at have på din brødrister, så dit brød bliver præcist, som du vil have det.

Funktioner

Iblandt de smarte og praktiske funktioner findes timer, optøning, annullering, hold-varm, bagel og aftagelig krummebakke. De gør alle sammen ristningen nemmere og smartere alt efter, hvilken model du vælger. Selvom en brødrister oftest bare skal kunne riste brød, kan det f.eks. være praktisk at have en optøningsfunktion, hvis du har glemt at tage de frosne boller ud af fryseren.

Tilbehør

Ved at købe en brødrister med tilbehør udvider du dine anvendelsesmuligheder, så det kan sagtens betale sig at investere i en mere avanceret model – f.eks. en med bollerister, så du kan varme din bolle med pålæg.

Hvordan renser man en brødrister?

Man kan ikke undgå at en brødrister bliver fyldt med krummer over tid – dog er rengøring af en brødrister en nem sag. De fleste nye modeller er nemlig udstyret med en krummebakke. Denne kan fjernes fra brødristeren, og derved kan krummerne nemt hældes ud, og du kan vaske bakken, inden du sætter den tilbage i brødristeren.

Appetit på ristet brød til hverdagens måltider

Har du tit brød liggende, som du ikke når at få brugt? Smid det endelig ikke ud – daggammelt og lidt tørt brød kan hurtigt blive mere spændende ved at give det en tur på din brødrister. Du kan f.eks. give brødet nyt liv som lækre stykker brød til suppen, hurtige og rustikke croutoner til salaten, en lækker bruschetta eller et nemt og lækkert hvidløgsbrød med mozzarella. Derved får du brugt dine rester, og undgår unødigt madspild. Og selvom man ofte ville bruge ovnen til disse ting, kan du sagtens bruge din brødrister i stedet – det er både hurtigere og nemmere. Foruden dette kan du selvfølgelig bruge din brødrister til at riste brød til hverdagens måltider såsom boller eller toast med ost eller marmelade til morgenmaden, et stykke ristet rugbrød med avokado til frokosten eller pitabrød med dit yndlingsfyld til aftensmaden. Mulighederne er mange med en god brødrister, der nemt gør dit brød ekstra appetitligt.