Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Omfavn udelivet, med bløde kroge og hyggelig belysning. SHOP HER
  • Hjem
  • Bolig
  • Interiør
  • Julepynt
  • Juletræspynt

JULETRÆSPYNT

Alt juletræspynt

Julekugler

100406823 HERO
336 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
CC 2024 Juleuro - Stjerne, guld, large
Guldfarvet
Sølvfarvet
(3)

Georg Jensen

CC 2024 Juleuro - Stjerne

H 12 cm - Messing belagt med 18 kt. guld

Pris
399.95
Klarborg juleophæng Juleophæng 2018 Nisserikker - 2 stk.
Spar 30%
(3)

Klarborg

Nisserikker 2018 - 2 stk.

H 5 cm - Keramik - Brun

Ikke medlem
199.95
Medlemspris
139.95
Kun hos Imerco
Casa Christmas julekugler Julekugle m. fodboldtrøje nr. 10
Spar 40%

Casa Christmas

Julekugle m. fodboldtrø...

H 10 cm - Glas - Multifarvet

Pris
49.95
Tilbud
29.95

Viser 20 ud af 336 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig/interioer/julepynt/juletraespynt

Juletræspynt

Funklende fint julepynt

Funklende julekugler, glitrende ophæng og fortryllende juletræspynt… Der er intet juletræ uden fin juletræspynt, og det er jo pynten, der skaber den hyggelige julestemning. Det er også en del af juleforberedelserne at udvælge årets juletræspynt og pynte træet smukt, så det kan beundres frem til juleaften. Dansen om juletræet ville da heller ikke være det samme, hvis træet ikke funklede smukt med masser af pynt og juletræslys. Måske samler du på julepynt og tilføjer en speciel julekugle hvert år, eller måske vil du gerne have helt nyt julepynt og et anderledes udtryk hvert år. Uanset hvordan du pynter dit juletræ, så finder du en masse juletræspynt og inspiration til årets pynt her på siden.

Julepynt til juletræ

Der findes alverdens juletræspynt, så du kan få et velpyntet juletræ til juleaften. Det kommer blot an på, hvilket slags pynt du er til. Det er en god idé at finde frem til, hvilken stil du gerne vil have, før du køber årets juletræspynt. Der er nemlig masser af forskellige måder, du kan pynte dit juletræ på, og ligeledes forskellige stile du kan gå efter alt efter, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Det kan også være, at du skifter juletræspynt fra år til år, eller blot tilføjer enkelte nye sager til juletræet hvert år.

Sjovt juletræspynt

Måske er du til funky og sjovt juletræspynt? I så fald kan du finde masser af sjove julekugler og julepynt, der helt sikkert vil give dine julegæster et smil på læben. Din julepynt behøver nemlig ikke blot at være rød eller grøn – den kan sagtens skeje lidt ud med sjove indslag imellem den traditionelle juletræspynt. Du kan også vælge at gå all in på sjovt juletræspynt, for der er masser af anderledes og sjove julekugler at pynte dit træ med.

Juletræslys

Det er næsten til at få julelys i øjnene, når man ser et juletræ, der funkler smukt med smukke lysholdere og juletræslys. Juletræslys er helt uundværligt, for det skaber den hyggeligste julemagi, og får din julepynt til at funkle så smukt i skæret fra juletræslysene. Om du er til de klassiske lys eller LED-versionen er op til dig – begge dele er smukt, men har sine fordele og ulemper.

Klassiske juletræslys

Med klassiske juletræslys får du den traditionelle julehygge og nostalgi, som du kun kan med denne slags lys. Desuden kan du få smukke lyseholdere, der jo pynter i sig selv. Ulempen er dog, at levende lys er meget brandfarligt, og derved ikke er børn- og kæledyrsvenligt. Desuden kan du ikke bare tænde for juletræslysene, når du vil skabe en hyggelig julestemning på de kolde december aftener – det kræver, at du tænder hvert enkelt juletræslys, og at du skifter lysene ud, når de er brændt ned. Du kan dog få smarte lyskæder, som ligner de klassiske juletræslys, og derved skaber den nostalgiske fornemmelse, men uden brandfaren og besværet ved levende lys.  

LED juletræslys

Med LED-juletræslys får du nemt og elegant juletræslys til dit juletræ. Med et enkelt tryk på stikkontakten er der funklende julelys for alle pengene. Selvom du måske ikke får den nostalgiske fornemmelse, så glimter lyset smukt, og du kan ofte indstille lyset forskelligt. Du kan dog også få LED-juletræslys, der ligner de klassiske julelys, og som endda er lavet i ægte stearin. Fordelen ved LED er desuden, at du ikke skaber brandfare, og kan tænde for julestemningen, når du har lyst.

Trådløse juletræslys

Er du ikke til lyskæder, men vil gerne undgå brandfaren ved levende lys? Så er trådløse LED-juletræslys lige noget for dig. Med dem får du nemlig det traditionelle juletræslys og den nostalgiske stemning, men helt uden brandfare. De smarte trådløse lys kan tændes og slukkes med en fjernbetjening, hvilket gør dem nemme at betjene. Desuden er de ofte lavet af ægte stearin og med en bevægelig og naturtro flamme, så de til forveksling ligner de klassiske juletræslys.

Hvordan skal et juletræ pyntes?

Hvordan dit juletræ skal pyntes, bestemmer du helt selv. Måske går du efter tidens tendenser, eller måske pynter du det på samme måde hvert år? Uanset er der mange forskellige måder, du kan pynte dit juletræ på alt efter, hvilken stil du er til. Du kan pynte juletræet med klassiske julefarver som rød eller grøn. Der er også meget forskel på, om man er til det sølv eller gyldne look. Måske er du til det moderne look med farverig juletræspynt? Du bestemmer heldigvis helt selv, hvordan dit juletræ skal pyntes. Lad dig inspirere af disse 3 smukke juletræer.

Hvornår skal juletræet pyntes?

Hvornår dit juletræ skal pyntes, kommer an på, om du køber dit juletræ i starten af december eller lige før juleaften. Mange køber juletræet kort tid før juleaften, da det begynder at drysse med gran, hvis det står for lang tid. Derfor købes juletræet ofte en uges tid inden juleaften. Det betyder altså, at du kan pynte dit juletræ deromkring. Vil du gerne have mere glæde ud af dit juletræ og pynte det i starten af december, så kan du med fordel overveje, om du skal have et kunstigt juletræ. Det drysser nemlig ikke, og står flot og rankt fra du pakker det ud, og stiller det væk igen. Og her kan du læse mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit kunstige juletræ.

Find dit juletræspynt hos Imerco

Hos Imerco finder du alt til at pynte dit juletræ, så det funkler fint juleaften. Uanset hvilken stil du går efter, så finder du alt pynt til juletræet hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af julekugler, juleophæng, juletræslys m.m. så du kan pynte dit juletræ lige efter din stil. Du finder julepynt til træet fra Royal Copenhagen, Casa Christmas, Georg Jensen m.m. Du finder vores store udvalg på Imerco.dk og i din lokale Imerco butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dit juletræspynt.

Inspiration til hjemmelavet juletræspynt

Juletræspynt findes i alle mulige farver og former, så der er masser at vælge imellem, og du kan variere dit pynt i det uendelige. Men der er dog intet som det hjemmelavede juletræspynt, som netop er unikt og helt personligt. Tidens trend er netop det hjemmelavede julepynt, som kan foldes derhjemme, og her bestemmer du helt selv, hvilke farver du vil bruge, og hvordan det skal se ud. Særligt papirpynt er populært og ganske nemt at lave – se selv her hvordan du nemt kan lave fine 3D-julestjerner. Har du en masse julekugler til overs efter at have pyntet juletræet? Se 9 dekorative ideer, du kan bruge dine julekugler til.