Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Jul

Velkommen

til en verden af jul

Hos Imerco elsker vi julen. Det smukt dækkede julebord, den helt rigtige julegave og årets højdepunkt, den veltilberedte julemiddag. Her på siden finder du alt, du skal bruge til en vidunderlig jul.

Julepynt

Julepynt

Årets julekataloger

Tilbudsavis Med Baggrund (1)

Læs det nye julekatalog her

Inspiration til

nytårsaften

Nytårsaften skal fejres med et brag! Derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge til en festlig aften - smukke glas, champagnekølere, barudstyr og meget mere. 

Design Uden Navn 2023 12 12T141406579

Julepris

Køb julegaven nu - det bliver alligevel ikke billigere inden jul!

JULEPRIS er din garanti for, at varen ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften.

Se alt med julepris

Inspiration til

adventsgaverne

Hvad skal du give mor, far, kæresten eller veninden i adventsgave? Det har vi nogle gode bud på.

Adventsgaver (1)

Inspiration til

julegaverne

Vi vil så gerne glæde vores nærmeste med den helt rigtige julegave. På vores julegaveside kan du nemt og overskueligt finde inspiration til alle slags gaver – til en god pris.

Julegaver

Hold jul med god smag

Flæskesteg I Airfryer Top

Hovedretter

Sprød flæskesteg i airfryer

Saftig og sprød flæskesteg i airfryer er nemmere at fremtrylle end man skulle tro. Her får du opskrift og fremgangsmetode.

Køb julegaven nu

- den kan byttes i 1 år

Du kan roligt være i god tid med julegaverne. Du får nemlig byttemærker med, så gaven kan byttes helt til næste jul og returneres i 1 måned efter juleaften.

Jul

Skab en magisk julestemning

Appetit

Nyt magasin med inspiration til årets juleborde, fantastiske gaveidéer, tidens julepynt og lækre opskrifter.

Læs magasinet her

Jul

JULEN NÆRMER SIG

Nu nærmer julen sig – heldigvis! For det betyder, at det snart er tid til alle de skønne ting, som julen bringer med sig. De gode julegaver, den lækre julemiddag, den fine julepynt, de hyggelige traditioner og ikke mindst den magiske stemning, der fylder hele december måned. Hygge og samvær med familie og venner står også for døren, og man mærker, hvordan julehyggen spreder sig i gader og stræder.

EN VERDEN AF JUL

En glædelig og hyggelig højtid begynder med julerier på alle tænkelige måder i løbet af december. Vi har derfor samlet alt julepynt, nisser, kalenderlys og adventstager, så du kan nyde den hyggelige december-tid uden stress og jag. Shop efter de forskellige kategorier her på siden eller gå på opdagelse i vores julekatalog. I vores julekatalog kan du nemlig lade dig inspirere til alt fra julegaver til julepynt og samtidig finde alt det smarte køkkengrej til den store julemiddag.

JUL HOS IMERCO

Hos Imerco elsker vi julen – julestemningen er høj, og vi er ved at sprænges af juleglæde. Vi sørger for alt fra det smukt dækkede julebord til den helt rigtige julegave og selvfølgelig årets højdepunkt - den veltilberedte julemiddag. Her på siden finder du alt, du skal bruge til en vidunderlig jul. Foruden de bedste julegaveidéer har vi også et stort sortiment af køkkengrej og redskaber, service, stel samt tilbehør til bordet, så du er velforberedt til julefesten. Så bare rolig – julen er til for at nyde, og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig til at nyde julen lidt ekstra.

KØB ALT DU BEHØVER TIL JUL HOS IMERCO

Selvom julen er en skøn højtid, oplever mange, at månederne op til julen er stressende og travle, fordi der er så meget, der skal nås. Julegaverne skal købes, gæsterne skal inviteres og maden skal forberedes. Men du behøver slet ikke at være stresset, for hos Imerco har vi samlet alt, du skal bruge for at være klar til jul - både på imerco.dk og i vores julekatalog. Og eftersom Imerco er hele Danmarks gavebutik behøver du slet ikke at bekymre dig om julegaverne, for dem kan du også købe hos os.

HVOR KAN JEG FINDE IMERCOS JULEKATALOG?

Du kan finde Imercos julekatalog digitalt øverst på denne side samt under tilbudsavisen på imerco.dk og fysisk i vores butikker. Derudover sender vi vores julekatalog direkte til din postkasse – modtager du ikke vores tilbudsavis i din postkasse, kan du tilmelde tilbudsavisen.

FIND INSPIRATION I VORES JULEKATALOG

Når der inviteres til julefest, vil mange gerne udmærke sig som en god vært(inde) og give deres gæster en formidabel og magisk juleaften med alt, der hører sig til. Men det hænder fra tid til anden at inspirationen slipper op, og de vante vaner tager over. I Imercos julekatalog kan du finde masser af inspiration til alt fra borddækningen, julemiddagen, julegaverne, julepynten og meget andet. Så bare gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores julekatalog fyldt med gode juletilbud.