Gå på opdagelse i vores juleunivers

Hos Imerco elsker vi julen. Det smukt dækkede julebord, den helt rigtige julegave og årets højdepunkt, den veltilberedte julemiddag. Her på siden finder du alt, du skal bruge til en vidunderlig jul.

Shop efter kategori

Gå på opdagelse i alle vores fine nye varer til julen. Her finder du bageforme til julebag, et stort udvalg af de frække nisser og flere forskellige kalenderlys både i stearin og med LED-lys.


Vidste du, at du kan oprette din ønskeliste her på Imerco.dk? Hvis andre køber noget fra listen, får du et gavekort på 10%!

Hver uge udlodder vi lækre julegaver. Klik her for at se hvad du kan vinde lige nu – måske er det dig, der bliver den heldige?
Køb din julegave i god tid hos Imerco

Shop julegaven nu – der er ingen grund til at vente. Slip for julestress og lange køer i sidste øjeblik. Vi gør din juleshopping til en god og tryg oplevelse


Se julens åbningstider hos din lokale Imerco her. Vi opfordrer alle vores kunder til at vælge et roligt tidspunkt, hvor der ikke er så mange mennesker

Varer mærket JULEPRIS er din garanti for, at det ikke bliver billigere inden den 23. december – heller ikke Black Friday. Så få julegaven i hus nu.

Du får byttemærker med, så alle varer kan byttes til noget andet eller et tilgodebevis i 90 dage efter juleaften. Pengene gives retur i 30 dage.
Besøg vores Sociale medier og find inspiration
Populære mærker
Se alle mærker

Nu nærmer julen sig... Heldigvis...

Mange oplever også at julen er en stresset tid. Men det behøver det faktisk slet ikke at være. For hos Imerco har vi samlet alt det du skal bruge for at være klar til jul. Vi har samlet en stor julegaveguide, så du kan finde de perfekte gaver til alle dem du holder af. Vi har også samlet alt julepynt, nisser, kalenderlys og adventstager, så du kan nyde den hyggelige decembertid. Men du kan også finde artikler til hvordan du pakker julegaver ind unde tape, hvordan du dækker et fint julebord, og alt muligt andet. 

Så bare rolig... Julen er til for at nyde, og vi vil gerne hjælpe dig til at du kan nyde julen lidt ekstra. 

Imerco ønsker alle en glædelig jul.