Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
 • Hjem
 • Udeliv
 • Haveindretning
 • Terrassevarmere og varmelamper

TERRASSEVARMERE OG VARMELAMPER

Alle terrassevarmere og varmelamper

100404125 HERO
29 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Universal beslag til terrassevarmer, grå, large
Spar 14%

HEAT1

Universal beslag til te...

H 7 x B 16 x L 7 cm - Aluminium - Grå

Ikke medlem
289.95
Medlemspris
249.95
Kun 1 tilbage
Heat Terrassevarmer, sølvfarvet, large
Spar 33%

Wilfa

Heat Terrassevarmer

2000 Watt - Med fjernebetjening - Sølvfarvet

Pris
1199.95
Tilbud
799.95
Fri fragt
Eva Solo tilbehør til terrassevarmere HeatUp Terrassevarmerbetræk
(1)

Eva Solo

HeatUp Terrassevarmerbe...

Passer til til HeatUp terrassevarmer

Pris
249.95

Viser 20 ud af 29 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/udeliv/haveindretning/terrassevarmere-og-varmelamper

Terrassevarmere og varmelamper

Til de kølige sommeraftener

Når aftenen går på hæld om sommeren, kan det være en kold fornøjelse. Den ellers hyggelige aften bliver ofte afbrudt, når det bliver for køligt, og det bliver nødvendigt at trække hyggen indenfor. Og det er jo ærgerligt, når man kan forlænge terrassehyggen med noget så simpelt som en terrassevarmer. Så kan I blot tænde for varmen og skrue op for hyggen, når det bliver lidt for køligt. Derved kan du få mere ud af din terrasse eller altan i den milde sommerperiode.

Hvad er en god terrassevarmer?

En god terrassevarmer er først og fremmest en, der lever op til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du klarlægger, hvilke behov en terrassevarmer skal dække, for så er der større chancer for, at du finder en god terrassevarmer. En god terrassevarmer giver en god varme, men derudover er der forskellige præferencer i forhold til hvor den bedst placeres, hvilken type osv.

Hvor skal en terrassevarmer placeres?

Hvor din terrassevarmer skal placeres kommer meget an på, hvilken type det er. En terrassevarmer med gas placeres bedst i midten af det område, der skal opvarmes, da varmen spredes ud i en cirkel. En lofthængt terrassevarmer bør placeres over midten af bordet, så varmen fordeles jævnt. En elektrisk terrassevarmer skal selvfølgelig placeres nær en stikkontakt, hvilken også gør, at den ikke kan placeres hvor som helst.

Hvor meget strøm bruger en terrassevarmer?

En ganske almindelig terrassevarmer bruger ca. 1,5 kWh per time. Med en kilowatttimepris på 2,25 kr. koster det altså 3,4 kr. at bruge en terrassevarmer med 1500 watt i 1 time.

Købsguide: hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?

Hvilken terrassevarmer du skal vælge kommer an på, hvilke behov du har. Når du har overvejet, hvor du gerne vil benytte din terrassevarmer, hvor meget den skal varme, rækkevidden osv. så bliver det nemmere at finde ud af, hvilken terrassevarmer du skal vælge.

Elektrisk

Som navnet antyder, bruger elektriske terrassevarmere strøm. En elektrisk terrassevarmer har mange fordele og ganske få ulemper. De er nemlig både billige i drift, mere miljøvenlige og giver et meget højt og effektivt varmeniveau. Desuden afgiver de varme øjeblikkeligt, når du tænder den. Den eneste ulempe er, at den skal tilsluttes en stikkontakt – her er det en god idé at have en udendørs strømforsyning. Hvis du skal bruge terrassevarmeren i mange timer hen over sæsonen, bør du altså overveje en elektrisk af slagsen. Den kan opvarme et areal på ca. 9-20 m2.

Fordele

 • Billig i drift
 • Mere miljøvenlig
 • Højt og effektivt varmeniveau
 • Afgiver varme øjeblikkeligt

Ulemper

 • Skal tilsluttes en stikkontakt
 • De kan være dyre at anskaffe
 • Har ikke den bedste rækkevidde

Gas

Gas terrassevarmere er en fantastisk varmekilde, der giver meget varme på terrassen og større arealer fra 10-50 m2. Så hvis du har brug for at opvarme et større areal, bør du vælge en gasvarmer. Gas er desuden nemt at bruge og kræver ingen installationer. De klassiske modeller giver mest varme, mens dem med en synlig flamme giver ekstra hyggestemning og en fin varme. En ulempe er dog, at der med gas opstår et stort varmespild. Gasvarmeren opvarmer nemlig ikke kun objekter, men også den omkringliggende luft. Vær opmærksom på at gasflasker udgør en brandrisiko.

Fordele

 • Stor rækkevidde
 • Kræver ingen installation
 • God pris

Ulemper

 • Høje driftsudgifter
 • Stort varmespild
 • Brandrisiko

Infrarød

En infrarød terrassevarmer virker forenklet set ved, at den udsender infrarøde stråler, og når strålerne rammer en person eller en genstand, vil de blive opvarmet. Derved er den meget energieffektiv i drift, da varmespildet er minimalt fordi den ikke opvarmer luften omkring den, men kun de objekter den rettes mod. Derved kan du retningsbestemme varmen, hvilket er en god fordel. Den eneste ulempe er, at den afgiver et rødt lys, der kan virke generende.

Fordele

 • Energieffektiv
 • Minimalt varmespild
 • Mere miljøvenlig
 • Billig i drift
 • Varmen kan retningsbestemmes

Ulemper

 • Afgiver et rødt lys

Væghængt

Vælger du en væghængt terrassevarmer fylde den mindre på terrassen og den er særligt smart på en altan. Desuden giver den en mere retningsbestemt varme, og er mere diskret. En væghængt version kan oftest også installeres under en parasol eller en markise. Her skal du selvfølgelig sikre dig at terrassevarmeren ikke bliver så varm, at der er brandrisiko.

Stående

Med en stående terrassevarmer kan du frit stille den, hvor du har lyst, og der hvor der er brug for den. Derudover kan du på de fleste modeller klikke terrassevarmeren af stativet, hvilket gør det nemt at montere den andre steder, hvis du ønsker det.

Find kvalitets terrassevarmere til gode priser

Er du på jagt efter en god terrassevarmer, så er du i trygge hænder. Her på siden finder du nemlig terrassevarmere af høj kvalitet til en god pris. Er du i tvivl om, hvilken slags du skal vælge, kan du lade dig guide her, så du er sikker på, at du finder den rette terrassevarmer til dine behov.

Køb din terrassevarmer hos Imerco

Hos Imerco finder du et godt udvalg af terrassevarmere næsten uanset, hvilken type du søger. Vi har nemlig både el, og infrarøde terrassevarmere der fås i væghængte eller stående versioner. Derudover har vi nogle af de bedste brands i kategorien såsom Solamagic og Eva Solo. Er du på udkig efter en terrassevarmer kan du derfor gå på opdagelse i vores sortiment og trygt købe din nye terrassevarmer hos os.

Forlæng de lyse sommeraftener

Der er intet, der slår en hyggelig sommeraften i godt selskab, hvor der grines og hygges igennem. Ej heller en grillaften hvor vennerne samles, og der spises god grillmad. Begge dele kan du forlænge med en terrassevarmer, der luner dejligt, når sommeraftenerne bliver lidt for kølige. For det er bare ærgerligt at man ikke kan nyde sommeraftenenerne til fulde, når man med en terrassevarmer, kan forlænge aftenerne. Desuden kan du ikke bare forlænge de kølige aftener, men hele sæsonen – så hvad venter du på?