Julepynt 2018: Inviter naturen indenfor

Grankogler, grantræer og små figurer af dyr. Få et trendy julehjem med elementer fra naturen tilsat metaller og naturens grønne farver. Meget af julepynten 2018 kan hentes i skoven, så det er bare med at få gang i kreativiteten.

Skrevet af Imerco, d. 29-10-2018 i Tidens trends

Julepynten anno 2018 består af natur, dyr og grønne farver

Julekugler, guirlander, julehjerter, kravlenisser, adventskranse af gran og julerøde gavebånd. Der er mange måder, du kan få julestemningen frem i dit hjem på. Vil du følge tidens trend, skal du invitere naturen og dyr indenfor og tilsætte grønne farver.

Julepynt bjørn

Se alt julepynt

Og det behøver hverken tage lang tid eller koste en formue, med få tips rammer du årets juletrend let og elegant.

Sådan gør du dit julehjem moderne

  • Hent julepynten i naturen. Brug en november-weekend på at tage en tur i skoven og saml grankogler, grene, en træstub og andre naturlige pyntegenstande, som er det perfekte udgangspunkt for et hyggeligt og stilet julehjem.
  • Grøn i alle nuancer hitter i år, så lad det være en anledning til at gøre din jul ekstra naturlig. Vælg julepynt i grønne nuancer formet som elementer fra naturen, f.eks. grantræer. Eller pynt stuen med et lille grantræ i en fletkurv med få pyntegenstande, så granen får lov til at stjæle rampelyset.
  • Du kan nemt pynte op med naturens dyr i dit hjem. Der er mange fine dyrefigurer at vælge imellem f.eks. rensdyr, fugle og bjørne. Kombiner figurerne med mos hentet i skoven, og du har et moderne naturlandskab.

Julepynt rensdyr

  • Pynt juletræet med elementer fra naturen. Metaller står så smukt til det grønne grantræ. I år er det ikke de traditionelle hjerter, kræmmerhuse, trommer og stjerner, der skal pyntes med. Derimod er det elementer fra naturen som f.eks. agern, fugle og kogler.

Georg Jensen julepynt

Se alt Georg Jensen julepynt

Tilføj også lidt natur på julegaverne. Pak dine julegaver ind i et enkelt mørkegrønt julepapir eller et rustikt papir inspireret af det pakkepapir, vi kender fra de gode gamle dage. Klip dekorative juletræer af mørkegrønt karton og lim guldglimmer på og brug det som til-og-fra kort for et moderne og eksklusivt look.

Læs også: Trænger dit julepynt til lidt rengøring?

Gavepapir 2018

Se alt julepynt

Læs også: Sådan skal julepynten se ud i 2018

Relaterede artikler

Sådan kommunikerer unge uden mobilen
Tidens trends

Sådan kommunikerer unge uden mobilen

Gin og tonic: Tidens mest populære drink
Tidens trends

Gin og tonic: Tidens mest populære drink

Det skal du drikke til bryllupskagen
Tidens trends

Det skal du drikke til bryllupskagen

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
Tidens trends

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser