Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Hovedretter

Steg din bøf til perfektion

Går du uden om køledisken med de store lækre bøffer, fordi opgaven i at stege din bøf helt perfekt virker uopnåelig? Der er ingen grund til bekymring. Vi guider dig, så din bøf bliver stegt til perfektion.

Skrevet af Imerco · 24 februar 2019

importedContent

Se alle grillpander

Sådan steger du din bøf til perfektion

Inden du begynder at stege din bøf

Når du skal stege din bøf, er det vigtigt, at bøffen ikke er køleskabskold. Du kan sagtens tage bøffen ud af køleskabet 15 minutter før, du skal stege den.

Imens din bøf ligger og venter, kan du finde din grillpande frem og varme den op. Panden skal være brændende varm, men varm panden stille og roligt op, så den ikke slår sig. Hæld olie på panden, mens den varmer op.

Sådan steger du din bøf

Når panden er blevet godt varm, skal bøffen krydres med salt og peber. Så er den klar til at komme på panden. Læg bøffen på den varme panden – selvom det syder, skal bøffen blive liggende på panden, for den er bare ved at få en lækker stegeskorpe, som holder på saften i kødet.

Tag tid på, hvor lang tid bøffen steges. Den skal cirka have 1,5-2 minutter på hver side, så bliver bøffen medium-stegt. Skal din bøf være gennemstegt, skal du stege bøffen omkring 3 minutter på hver side. 

Herefter skruer du ned for varmen, og kommer en god klat smør på panden – og her skal du ikke være nærig. Bare giv bøffen noget kærlighed.

Giv bøffen 30 sekunder på hver side, mens du hælder den smeltede smør over bøffen med en ske.

Tag bøffen af varmen, og lad den hvile i 5 minutter - servér! 

Tilføj mere velsmag til bøffen ved at komme friske krydderurter og hvidløg på panden.

Se alle grillpander

Læs også: 5 uundværlige pander til dit køkken