Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Brands
  • Royal Copenhagen

ROYAL COPENHAGEN

Full Hero 3040 X 800 42 (1)
547 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Royal Copenhagen middagstallerkener Hvid Riflet Middagstallerken
Spar 25%
(205)

Royal Copenhagen

Hvid Riflet Middagstall...

Ø 27 cm - Porcelæn - Hvid

Ikke medlem
299.95
Medlemspris
224.95
Royal Copenhagen kagetallerkener Blå Mega Riflet Frokosttallerken #2 - 2 stk.
Blå
Hvid
Spar 38%
(10)

Royal Copenhagen

Blå Mega Riflet Frokost...

Ø 22 cm - Porcelæn - Koboltblå/hvid

Ikke medlem
1459.95
Medlemspris
899.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 547 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/royal-copenhagen

Populært lige nu

fra Royal Copenhagen

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Royal Copenhagen

KONGELIGT PORCELÆN

Vi kan takke Dronning Juliane Marie, enke efter Kong Frederik V, for det royale porcelæn. Hun kom fra en ægte porcelænsfamilie, da hendes bror Prins Karl 1. af Braunschweig-Wolfenbüttel allerede i 1747 havde grundlagt en porcelænsfabrik i Fürstenberg. Derudover var Juliane Marie og Karls søster gift med Frederik den Store af Preussen, som var en af Europas store, enevældige monarker, og som i 1763 havde grundlagt en porcelænsfabrik i Berlin. Men i Danmark måtte man selv finde formlen på porcelæn – for den ville porcelænsfabrikkerne i Europa ikke afsløre. I 1774 lykkedes det dog at fremstille porcelæn i København, og Juliane Marie og det danske kongehus fik sit helt eget porcelæn.

TRADITION OG NYTÆNKNING

Det smukke porcelæn fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år skabt stor begejstring både i Danmark og verden over. Og Royal Copenhagen er andet og mere end håndmalet kulturhistorie. Med sans for både tradition og nytænkning lykkes det til stadighed Royal Copenhagen at lave unikt og eftertragtet porcelæn med stor relevans. Alle kender det kongelige porcelæn – men Royal Copenhagen er meget mere, end de fleste tror.

Med stor respekt for de eksisterende metoder formår Royal Copenhagen til stadighed at være tonedannende for tidens look og mode. Dette er bl.a. Karen Kjældgård-Larsens design et godt udtryk for. Hun var knap færdig på Danmarks Designskole, da Royal Copenhagen valgte at sætte hendes nyfortolkning af det klassiske musselmalede-stel i produktion. Blå Mega Riflet var Karen Kjældgård-Larsens eksamensprojekt og er i dag, sammen med det oprindelige musselmalede-stel, er det en af brandets allerstørste succeser.

ROYAL COPENHAGENS POPULÆRE STEL

Stel fra Royal Copenhagen kan dateres tilbage til 1775, og alle stel har sine helt egne kendetegn hvad end det er blå palmetter, elegante blonder, sirlige penselstrøg eller hvide rifler. De mest populære stel, som stadig er elsket af mange den dag i dag, kan du finde herunder.

Musselmalet Riflet

Musselmalet Riflet er det allerførste stel, som Royal Copenhagen fremstillede. Det næsten 250-årige koboltblå mønster er stadig tidløst, elegant og genkendeligt – og har gang på gang inspireret til kreativ udfoldelse og nyfortolkning. Det er en sand klassiker, der er elsket overalt i verden og et tydeligt signaturstempel for hele brandet.

Hvid Riflet

Formen på Hvid Riflet stammer helt fra Royal Copenhagens første stel det ikoniske Musselmalet Riflet-stel fra 1775. Det er uden mønster og derved perfekt til minimalisten eller til dig, der gerne vil kombinere det blå porcelæn med et strejf af hvid elegance på bordet.

Blå Mega Riflet

Det klassiske musselmønster er i Blå Mega Riflet blevet genfortolket, og udvalgte dele af det klassiske blå mønster er blevet forstørret. Det forenklede mønster giver stellet et nyt udtryk til det klassiske Royal Copenhagen design. 

Prinsesse

Prinsesse stellet er inspireret af den elegante blondekant fra Musselmalet Halvblonde. Med sit simple, hvide udtryk og den kontrasterende koboltblå kant står det smukt alene eller i kombination med de musselmalede stel.

Flora

Flora er en moderne hyldest til det ikoniske og eksklusive Flora Danica stel. Hver del i stellet prydes af en individuel blomst og en elegant guldkant, som samlet stiller et feminint og eksklusivt design.

Stjerne Riflet Jul

Stjerne Riflet Jul er inspireret af en stjerneriflet stelform fra 1783. Det charmerende julestel er prydet med festlige og julede dekorationer og motiver samt en gylden kant. Det er skabt til en af årets mest traditionsrige højtider.

HVORDAN KAN MAN SE OM ROYAL COPENHAGEN ER 1. SORTERING?

Man kan se om et stykke porcelæn er 1. eller 2. sortering ved at kigge på bølgerne i bunden af porcelænet. Hvis der er en rids gennem de 3 bølger, så er det en 2. sortering, og er den ingen rids, så er det en 1. sortering – dvs. at produktet ingen fejl eller mangler har. En 2. sortering betyder, at porcelænet har små fejl såsom skævheder, mindre mærker eller glasurfordybninger.

HVAD BETYDER BØLGERNE PÅ ROYAL COPENHAGEN?

Da Den Kongelige Porcelænsfabrik blev grundlagt af Dronning Juliane Marie i 1775, ønskede hun, at de tre blå bølger skulle være fabrikkens varemærke. Bølgerne symboliserer Danmarks tre vandveje – Storebælt, Lillebælt og Øresund. I dag bliver bølgerne malet på bagsiden af hvert stykke håndmalet porcelæn, der forlader porcelænsfabrikken. Bølgerne er en af verdens mest kendte signaturer for ægte porcelæn, og vil altid være det, man forbinder med Danmark og dansk porcelænskunst.

HVAD BETYDER TALLENE UNDER ROYAL COPENHAGEN?

Hvert stel har et dekorationsnummer, der viser, hvilket stel det stykke porcelæn du har, er en del af. Dekorationsnummeret findes ved siden af kongekrone-stemplet, der symboliserer Royal Copenhagens grundlæggelse. Kronen har forandret sig gennem tiderne, men det findes stadig, og gør det muligt at finde frem til det år eller årti, som et bestemt stykke porcelæn er blevet fremstillet i. Desuden har hver porcelænsmaler sit eget mærke, som sættes på undersiden af hver porcelænsdel, og fungerer som en slags signatur. Tilsammen symboliserer bagsidestemplerne ægthed, den kongelige arv og unikt håndværk.

BRUDGARANTI

Royal Copenhagen stel er lavet til at blive brugt - derfor tilbyder de dig brudgaranti. Du kan læse mere om brudgaranti nedenfor.

HVAD BETYDER BRUDGARANTI PÅ ROYAL COPENHAGEN?

Du kan trygt bruge dit stel til både hverdag og fest for brudgarantien betyder, at du kan modtage et nyt, tilsvarende produkt uden omkostninger, hvis dit porcelæn bliver beskadiget.

HVAD DÆKKER ROYAL COPENHAGEN BRUDGARANTI?

Royal Copenhagen brudgarantien dækker porcelæn, der er registreret på Royal Copenhagens hjemmeside senest 90 dage fra købsdatoen. Kun produkter købt hos en godkendt forhandler, i Royal Copenhagens webshop eller i en Royal Copenhagen butik dækkes af brudgarantien.

HVOR LÆNGE GÆLDER BRUDGARANTI PÅ ROYAL COPENHAGEN?

Brudgarantien gælder i minimum 24 måneder startende fra købsdatoen. Og for at være dækket brudgarantien skal du registrere dine produkter hos Royal Copenhagen senest 6 mdr. fra købsdatoen. Registrer dine produkter under brudgaranti her.

KØB ROYAL COPENHAGEN HOS IMERCO

Hos Imerco finder du et stort udvalg af Royal Copenhagen, og vi forhandler langt de fleste stel. Du kan udvide dit yndlingsstel eller udforske kombinationen med andre stel – eller måske kombinere de to. Er du samler, kan du være sikker på, at du kan finde de nyeste steldele iblandt vores sortiment, så du kan fuldende dit yndlingsstel. Du finder Royal Copenhagen stel til de bedste priser på markedet i din lokale Imerco butik og på Imerco.dk.