SHOP AMOK: KØB 2 - SPAR 25% på populære brands* som ImercoPlus medlem.
I denne opskrift får du trin-for-trin hjælp til at lave den ultimative flæskestegssandwich med alt det traditionelle tilbehør, så du kan servere den lækreste variant, når du vil.
Skrevet af Imerco · 1 oktober 2025Den forener alt det bedste fra klassikeren flæskesteg – saftigt kød, knasende svær og den velkendte duft af krydderier med det enkle og uformelle i en sandwich, der kan nydes til både frokost og aftensmad. Perfekt som lækker restemad efter jul eller som et rigtigt weekendhit, hvor man vil forkæle sig selv og sine gæster.
Se alt fra Timm Vladimir Kitchen.
Ca. 4-6 personer
12 fluffy boller, find opskrift her
1 portion flæskesteg med sprød svær skåret i skiver, find opskrift her
Rødkål (hjemmelavet eller købt)
Syltede agurker
Sennep eller remoulade
Bag brødet og steg flæskestegen som det første.
Lun eller lav rødkålen klar.
Skær syltede agurker i skiver, hvis de ikke allerede er det.
Flæk en bolle, og smør bunden med sennep eller remoulade.
Læg en eller to skiver flæskesteg ovenpå.
Top med rødkål og syltede agurker.
Læg bollens top på – og servér straks.
Hvis du vil se mere til Timms madunivers, så se alle videoer med hans opskrifter og tips og tricks her: