SHOP AMOK: Se de vilde tilbud og andre gode priser!
Tapas inviterer til hyggeligt samvær, nysgerrighed og små smagsrejser, hvor man kan kombinere bidder på kryds og tværs. Få ideer til den perfekte tapasmenu her.
Skrevet af Imerco · 1 oktober 2025Det perfekte tapasbræt rummer både det sprøde, det cremede, det friske og det salte; en kombination af ost og charcuteri, små delikate snacks og måske lidt sødt til at runde af med. I denne artikel får du Timm Vladimirs fremgangsmetode til at skave det lækreste og mest indbydende tapasbræt, der både ser smukt ud og smager helt fantastisk.
Se alt fra Timm Vladimir Kitchen.
Vesterhavsost
Emmentaler
Brie
Eller fx Primadonna, Manchego, Port Salut
Parmaskinke
Serranoskinke
Landskinke
Eller fx almindelige skinke, Bresaola, Coppa
Spansk snackpølse
Pølse med trøffel
Eller andre gode tapas-pølser
Chiaknækbrød
Saltede mandler
Sojaristede mandler
Hummus
Edamamedip
Persillepesto
Oliventapenade
Honning
Dadler
Figner
Vindruer
Derudover også oliven, hvidløgsbrød eller andet, du ønsker.
Start med skinker og pølser: skær pølserne i skiver og fold skinkeskiverne flot. Anret dem på skærebrættet.
Skær lidt ostene og læg dem på brættet.
Fyld resten af pladsen ud med oliven og nødder – læg det gerne tæt, så brættet ser indbydende ud.
Placer små skåle/glas med dip rundt omkring på brættet.
Læs også: Sådan laver du lækre krydderolier.
Hvis du vil se mere til Timms madunivers, så se alle videoer med hans opskrifter og tips og tricks her: