Fødselsdag med vilde priser! Find dine nye favoritter.
Timm Vladimirs opskrift og fremgangsmetode til at lave den lækreste smash burger, hvor råvarer og smag er i fokus, får du lige her.
Skrevet af Imerco · 21 august 2025En burger behøver ikke være fyldt med en masse forskellige ingredienser. Gå efter det vigtigste fyld, smash bøffen til perfektion – og vupti, så har du den lækreste burger med masser af smag.
Det vigtigste ved en smashburger er, at den kommer på en varm pande, hvor kødet smashes så tyndt og fladt som muligt.
Se alt fra Timm Vladimir Kitchen.
Oksekød (100 g pr. bøf, trillet til kugler)
Olie
Salt
Osteskiver
Barbecuesauce
Burgerboller (brioche er bedst)
Vej 100 g oksekød af pr. bøf, og tril det til kugler. Gør et lille stykke madpapir eller pergamentpapir klar.
Varm en pande godt op med lidt olie.
Når panden er rygende varm, lægges en kugle oksekød på. Læg straks madpapir ovenpå, og pres kødet så fladt som muligt med en burgerpresser. Drej lidt rundt, og tryk godt til.
Lad bøffen stege et par minutter, indtil stegeskorpen er sprød, og vend den derefter.
Læg straks en skive ost på bøffen. Brug evt. en gasbrænder til at smelte osten ovenfra, det giver en let røget smag, og hjælper osten med at smelte godt.
Saml burgeren med briochebolle, lidt barbecuesauce, bøf og ost.
Mums – velbekomme!
Læs også: Timm Vladimirs dessertpizza.
Pres burgeren med det samme den rammer panden, så saften ikke bliver presset ud.