Når grøntsagerne skal være sprøde og delikate, skal de skæres med en nakirikniv. Du kan snitte grøntsager utroligt fint fx julienne med nakirikniven fra Timm Vladimir Kitchen.
En nakirikniv er en traditionel japansk grøntsagskniv og er let at kende på den rektangulære form og skarpe blad. Den er skabt til grøntsager, men kan også sagtens skære kød.
Perfekt til grøntsager
Blad af 67 lag damaskusstål
Vaskes op i hånden
Knivskarpt design fra Timm Vladimir Kitchen
Designet er råt og nordisk med et knivskaft i karboniseret ask. Det skarpe blad på hver kniv er fremstillet i 67 lag damaskusstål. Damaskusstål i 67 lag gør kniven ultraskarp og giver kniven en levetid på mange år.
Og vil du passe ekstra godt på din kniv fra Timm Vladimir Kitchen, anbefaler vi, at du vasker den op i hånden.
Timms skarpeste tips og tricks
Vælg en kniv der passer til din håndstørrelse. Med en passende kniv kan du få bedre kontrol over knivbladet, når kniven skal i arbejde. For at få fuld kontrol over bladet, skal du holde rigtigt på kniven. Sæt tommelfinger og pegefinger om knivbladet helt oppe ved skæftet, og knyt hånden om skæftet – nu kan du hakke og snitte løs som en professionel.
Timm Vladimir Kitchen
I samarbejde med Imerco har den passionerede madentusiast Timm Vladimir udviklet en serie af kvalitetsudstyr til køkkenet. Hvert produkt i serien er skabt til hverdagens køkken, så du kan lave god hjemmelavet mad nemt og enkelt.