SHOP AMOK: KØB 2 - SPAR 25% på populære brands* som ImercoPlus medlem.
Her får du en delevenlig servering, der emmer af japanske fornemmelser og skønne smage.
Skrevet af Imerco · 25 september 2025Den saftige dumpling, den sprøde bund og den fyldige sauce smelter sammen til en varm og indbydende oplevelse, som man får lyst til at sætte midt på bordet og dele, når den laves som en lækker one pot-variant.
Se alt fra Timm Vladimir Kitchen.
2 dåser kokosmælk
2 spsk. peanutbutter
2 tsk rød karrypasta
1 tsk soya
1 tsk eddike
1 tsk riseddike
1 tsk honning
3 bok choy/pak choi
20 dumplings
1 forårsløg
1 spsk. sorte sesam
Chilisovs
Snit bok chai I grove stykker, så de er klar til senere.
Kom kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, soya, eddike, riseddike og honning i en bradepande med høje sider. Pisk/rør det sammen, så ingredienserne opløses og blandes.
Fordel dumplings og bok choy i sovsen i bradepanden.
Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Snit imens forårsløg i små stykker.
Tag retten ud af ovnen, top med forårsløg, sesam og chilisovs.
Velbekomme.
Læs også: Sådan laver du dine egne gyozaer.
Hvis du vil se mere til Timms madunivers, så se alle videoer med hans opskrifter og tips og tricks her: