Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Gaver

5 gaveidéer til fars dag

Grundlovsdag er traditionen tro også fars dag, men hvad giver du manden, der har alt – og intet ønsker sig? Vi guider dig til at finde den bedste fars dags gave.

Skrevet af Imerco · 21 maj 2017

importedContent

Hjemmebar

Er din far glad for en god whisky, rom eller cognac, kan du forkæle ham med en lille hjemmebar til herreværelset. Vælg en elegant krystalflaske til hans yndlingswhisky, et par flotte krystalglas og måske en bakke at stille det hele på, så han kan nyde sin sjus i ægte Mad Men-retrostil.

whiskeysæt

Se alt barudstyr Læs også: Den perfekte drink til din hjemmebar

Kaffe-lir

Elsker din far en god kop kaffe? Så giv ham mulighed for at lave den bedste af slagsen med en pose af hans yndlingskaffe og en kaffekværn, så han selv kan male bønnerne – eller en mælkeskummer, hvis han er til den slags. Du kan også gå all-in og forære ham en spritny kaffemaskine.

kaffemaskine og kopper

Se kaffeudstyr

Læs også: Filterkaffe er tilbage: Sådan får du den perfekte kop kaffe

Knivskarpe køkkenknive

En kniv er ikke bare en kniv, og når din far går i køkkenet, skal han ikke gå ned på udstyret. Forær ham derfor en ny kniv til samlingen. Det kan være kokkekniven, der skærer stegen perfekt, en santoku-kniv til at hakke løs med eller måske en lille urtekniv, der stryger direkte igennem grøntsagerne.

global køkkenknive

Se alle knive

Læs også: 5 køkkenknive der gør din madlavning til en leg

Rustikt støbejern

Det kræver muskler at jonglere rundt med, men en pande eller gryde i støbejern er klart det bedste at stege, brase, simre og braisere i. Perfekt når der skal store bøffer eller en saftig gryderet på bordet – og så er det maskulint samtidig.

støbejernsgryder og -pander

Se alle gryder

Læs også: Vedligehold dit støbejern med denne nemme guide

Af med håret

Giv din far mulighed for at få styr på stubbene med en ny barbermaskine eller skægtrimmer. Og selvom han måske ikke vil indrømme det, har han også en forfængelig side, så smid en smart næsehårstrimmer med i pakken.

barbergrej og hårtrimmer

Se barbermaskiner og skægtrimmere

En oplevelse sammen med dig, er måske det, han bliver allermest glad for. Giv ham en tur i biografen, en ølsmagning eller billetter til en fodboldkamp.