Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Gaver

Find bryllupsgaven alle vil huske

Bryllupsklokkerne ringer, og du er inviteret til stor fest. Men hvad skal du give det forelskede par? Læs med her og find den bryllupsgave, som alle vil tale om.

Skrevet af Imerco · 1 oktober 2016

importedContent

Tidløst design holder altid

Dansk design er populært som aldrig før! Du går derfor aldrig galt i byen med en dansk klassiker til hjemmet. Vælg for eksempel en smuk vase, der vil pynte i ethvert hjem. Den rigtige vase pynter både med og uden blomster og er et kunstværk i sig selv. Men hvorfor ikke også minde brudeparret om, hvor vidunderligt det er at bringe friske blomster ind i hjemmet?

Hammershøi vaser

Se alle vaser

Den bryllupsgave, du ved, de har brug for

Hvis du er på bar bund, så tænk på hvad du selv bruger i dit hjem hver eneste dag. For så er det helt sikkert også en bryllupsgave, som brudeparret kan bruge. Det er herligt, når nogen giver en noget, man virkelig kan bruge – som også er æstetisk at se på.

Bernadotte salt og pebersæt

Flere idéer til bryllupsgaver

Læs også: Få styr på de klassiske bryllupstraditioner

Den personlige bryllupsgave

Du kan også gå i en helt anden retning og vælge noget super personligt – noget særligt! Den gave, de husker. Noget, som de kan have stående fremme, og hver dag blive mindet om, at de fik den unikke gave af dig. Her kan du sagtens være modig med stil og farver, hvis du kender brudeparret godt.  

Kay Bojesen træfigurer

Se alt Kay Bojesen

Klassisk og lækkert

Når man bliver gift, skal man forkæles. I gamle dage symboliserede gaver til hjemmet, at parret skulle flytte sammen og skabe et hjem. I dag er brylluppet en mulighed for at skifte de uens tallerkner og bestik ud med dem, man virkelig vil nyde hver eneste dag. Hvis det ikke allerede står på ønskelisten, så vælg noget helt stilrent, der emmer af godt design og håndværk.

Sort Mega riflet stel fra Royal Copenhagen

Se alt stel

Til den perfekte nattesøvn 

Soveværelset er måske privat, men det er bestemt ikke overset, når vi dekorerer vores hjem. Og hvad er bedre end at vågne udhvilet op i skønne omgivelser? Sengetøj er ikke længere bare sengetøj, det skal være lige så smukt som resten af hjemmet. Så giv brudeparret lidt bløde tekstiler at vågne op i som mand og kone.

Sengetøj og lagner fra Södahl

Se alt sengetøj