Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Gaver

Valentinsgaven til ham

På Valentinsdag forkæler vi vores kære med søde ord og gaver. Men det kan være svært at finde en valentinsgave til ham, der betyder allermest for dig. Vi har derfor samlet lidt inspiration til valentinsgaven til ham.

Skrevet af Imerco · 6 februar 2022

importedContent

Valentinsdag er altid den 14. februar – dagen der står i romantikkens navn. Som oftest er det i form af en gave, der symboliserer vores kærlighed til hinanden. Men valentinsgaven til ham kan være svær at finde, især hvis din Valentin er typen, der har alt. Vi har derfor samlet 6 idéer til valentinsgaven til ham.

Se alle gaver til ham

Opgradér hans hjemmebar med barudstyr i valentinsgave

Valentinsgaven til ham der sætter pris på en god drink

Kan din Valentin godt lide en drink, når vennerne eller familien er på besøg? Så vil han med garanti blive glad for elegante krystalglas, som ligger godt i hånden, når der nydes en god rom eller whisky. Er han hoppet med på hjemmebar trenden, vil en flot shaker eller isterningespand tilføje hjemmebaren et elegant touch og samtidig fremstå som en smuk del af boligindretningen.

Se alt barudstyr

Valentinsgaven til ham der kan lide at kokkerere

Godt køkkengrej til hjemmekokken

Gastronomi kan være en videnskab. Måske er det derfor, at mange mænd kaster sig over den mere komplicerede, tekniske og lidt nørdede del af madlavningen. Er din Valentin vild med de nyeste gadgets til køkkenet, så forkæl ham med en af tidens mest populære gadgets; en trykkoger eller sous vide stav. Forhåbentlig resulterer det også i flere lækre måltider til dig.

Se alt køkkenudstyr

Er han til design så giv ham lækre ting til boligen i valentinsgave

Valentinsgaven til den designbevidste mand

Vil du glæde den designbevidste mand, skal du holde dig til de klassiske mærker og materialer. Stål og træ er som regel et sikkert hit, men prøv alligevel at finde en gave, som passer til hans stil og personlighed. Er han glad for dyr, er Kay Bojesens ikoniske trædyr en oplagt gaveidé. Sætter han pris på design, der er en historie bag, vil Royal Copenhagens første stel, Musselmalet Riflet designet i 1775, eller Georg Jensens klassiske designs falde i god jord.

Se alt til boligen

Giv køkkengadgets til ham i valentinsgave

Fastfood på den sunde måde

Bacon og burger. To ord som kan få de fleste mænd til at smile. Men skal den gode form holdes, er det en god idé, hvis det er den hjemmelavede af slagsen eller måske en lækker sandwich, der nemt kan varmes. Og med det rigtige grej kan din Valentin selv lave den lækreste fastfood, når sulten melder sig – og endda i en sundere version.

Se alt køkkenudstyr

Elsker han at grille året rundt så giv ham grilludstyr i valentinsgave

Grillmester hele året rundt

Ild og udendørs madlavning har sin egen charme og hører sig til den danske sommer. Er din Valentin typen, som elsker at lave mad på grillen hele året rundt, er nyt grilludstyr til en saftig bøf eller en sprød pizza lige sagen.

Se alt grill og grilltilbehør

Valentinsgaven til ham kan sagtens være humoristisk og personlig

Valentinsgaven til ham med humor

Et godt grin er guld værd. Så find en valentinsgave til ham, der kan få jer begge til at grine. Har han en yndlingssmiley, som han altid bruger i sine sms-beskeder, vil en Smiley Hoptimist være en sjov gimmick. Minder din Valentin dig om en af karaktererne i Mumi tegneserien, så fortæl ham det på en humoristisk måde via et krus med hans karakter. Mumi er f.eks. eventyrlysten, glad for sine venner og elsker at samle sten og skaller. Mumrikken er til gengæld en filosofisk vagabond, der vandrer hele verden rundt, fisker og spiller harmonika. Mulighederne for at matche din Valentin med en Mumi karakter er mange.

Se alle figurer

Hvad er Valentinsdag?

Har du egentlig styr på, hvorfor vi fejrer Valentinsdag? Der er flere bud på, hvem Valentin er. Den mest udbredte historie går på, at det var en kristen præst fra Rom, som viede unge par i Romertiden, hvor Kristendommen ikke var statsreligion, og ægteskab var forbudt. Valentins vielser blev opdaget, og han blev sat i fængsel - idømt dødsstraf. Imens Valentin ventede på sin straf, siges det, at han helbredte en fangevogters blinde datter, så hun igen kunne se. Det var til selv samme pige, at Valentin kort før hans henrettelse, angiveligt den 14. februar 269 e.kr., skrev et sødt afskedsbrev underskrevet ”din Valentin”. En romantisk gestus, som vi nu markerer hvert år den 14. februar.