Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Gaver

Den perfekte indflyttergave til det første hjem

Ungen er fløjet fra reden, og du skal til housewarming. Vi guider dig til at finde den bedste indflyttergave, som du kan være sikker på falder i god jord.

Skrevet af Imerco · 1 oktober 2016

importedContent

Den sikre indflyttergave

Øl og vin skal der jo til, når man lige er flyttet hjemmefra og endelig kan holde fest for vennerne! Er indflytteren oven i købet øl- eller vinentusiast, så har du den perfekte gave. Det er ikke smart at drikke øl af flasken og vin af plastikglas længere. Det er meget bedre at have det rigtige udstyr af god kvalitet!

Holmegaard glasserie Cabernet

Se alle glas

Så er der serveret!

Selv en travl studerende skal også spise engang imellem. Og der er ingen grund til, at maden ikke skal præsenteres lækkert i stedet for på et stykke køkkenrulle. Gør det nemt for ham eller hende, der flytter hjemmefra for første gang, at invitere vennerne over på en gang spaghetti eller lasagne på et veldækket bord. Det hører mest voksenlivet til at have forskellige stel at vælge imellem, så vælg neutrale tallerkner, fade og bestik.

Rosendahl Grand Cru

Se alle stel

Den praktiske indflyttergave

Det er ikke nogen hemmelighed, at den, der lige er flyttet hjemmefra, skal have lidt hjælp til køkkenudstyret. Giv en indflyttergave, der hører til i ethvert køkken, og som vil gøre livet og hverdagen lettere. Du kan for eksempel gå efter noget, som måske ikke er det første, man bruger sin SU på – som en brødrister eller en peberkværn.

Brødrister fra Cook & Baker

Se køkkenudstyr

Den sjove indflyttergave

Hvis du ikke er til praktiske gaver, så vær kreativ og kast dig ud i en populær gave i stedet. Noget der viser, at du godt ved, det først og fremmest skal være skægt at være ung, og at det er vigtigt at være legesyg og social. Gaven, som du ved, vil være superpopulær i mængden af bestik og tallerkner.

Saltkværn pingvin fra Spring Copenhagen

Se Spring Copenhagen

Gaven der pynter

Et helt nyt hjem kan godt være lidt sparsomt indrettet. Så giv en indflyttergave, der vil pynte på sofabordet eller i vindueskarmen. Du vil hjælpe, den der flytter hjemmefra, med at skabe en personlig og hjemlig atmosfære, der gør det hyggeligt at opholde sig i lejligheden. Det kræver lidt god stemning, når man pludselig bor helt for sig selv.  

Vase fra Lyngby Porcelæn

Se Lyngby Porcelæn