Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Gaver

10 konfirmationsgaver, der hitter hos konfirmanden

Du er inviteret til konfirmation. Men hvad skal du give det unge menneske, der nu træder ind i de voksnes rækker? Vi giver dig 10 sikre hits til konfirmationsgaver.

Skrevet af Imerco · 2 april 2017

importedContent

Tidløs minde

Giv et ur til konfirmanden for uanset om det er til armen eller væggen, så vil det helt sikkert skabe glæde!

Se vægure

Nøgleringen er både smart og praktisk

Med en smart nøglering er der styr på nøglerne. En charmerende elefant, et symbolsk hjerte eller en klassiker – mulighederne er mange.

Se nøgleringe

Klassisk design i konfirmationsgave

Konfirmationsgaver må gerne holde i mange år, og derfor kan klassisk design være en god løsning. Giv konfirmanden noget at pynte ungdomsværelset med, som kan følge dem resten af livet.

Se Kay Bojesen

Yndlingsdrik på farten

Der er fuld fart på, når du er ung - så en cool drikkeflaske til vand eller et rejsekrus til kaffe eller te er et sikkert valg. Så kan konfirmanden tage yndlingsdrikken med på farten.

Se rejsekrus

Den stilrene gave til konfirmanden

Selvom der ofte er en del kontanter blandt gaverne til en konfirmation, er det bare lidt sjovere at give en gave. Og eftersom alle de penge – som ikke bliver brugt på Blå Mandag – ryger ind på en konto, er kortholderen en genial gave.

Se kortholder

Konfirmationsgaven til hende med mange smykker

Er konfirmanden en pige, har hun sikkert ønsket sig smukke smykker, så giv hende en fin måde at opbevare dem på med et stilrent smykketræ, der passer godt på både halskæder, ringe og armbånd.

Se bonbonniere

Lyd i smuk indpakning

En trådløs højttaler i flot design vil sprede glæde hos de fleste musikglade konfirmander, der vil elske at kunne lade deres yndlingssange strømme fra højttaleren, uanset hvor de er.

Se alle højtalere

En personlig konfirmationsgave

Tyren, skytten eller skorpionen. Uanset hvilket stjernetegn konfirmanden er født i, er en stjernetegnsfigur en fin og personlig gave.

Se stjernetegn

Storbystemning til væggen

København, Paris eller Berlin. Hele verden ligger for de unges fødder, men inden de for alvor flyver fra reden, kan du forære dem lidt storbyinspiration i form af flotte plakater til væggen.

Se plakater

Krøller eller ej…

På den store dag har konfirmanden helt styr på lokkerne – måske har der endda været en stylist indover. Men hvad med bagefter? En smart hårtørrer, et glattejern eller et krøllejern vil gå rent ind.

Se alle krøllejern