Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Udeliv

Her er de vigtigste grillredskaber, som gør dig til uovertruffen grillmester

En ægte grillmester har udstyret i orden, men har du allerede alt du skal bruge? Brug artiklen som guideline, og bliv helt klar til at fyre op for sprøde stegeskorper og velsmagende barbeque.

Skrevet af Imerco · 7 juni 2021

importedContent

Hvis du har en grill, så er du allerede godt i gang.

Men grillen gør ikke arbejdet alene. Der er flere sager, som du bør tilegne dig, hvis du vil have sublime grill-oplevelse.

Vælg altid tykke udskæringer, når du griller okse, svin og lam. Tynde bøffer steger færdige inden de når at danne en lækker stegeflade, hvorimod en tyk bøf har tid til at blive gylden, let brændt og karamelliseret udenpå og stadig være saftig og rosa inden i.

Stegetermometer

Uundværligt redskab, som sikrer gennemstegt kød og velsmagende resultater. Vælg dit efter gadget-behov, nogle kan måle forskellige typer kød, mens andre blot viser temperaturen.

Rotisserie

Kender du de roterende kyllinger på spyd fra grillbaren? Så har du næsten allerede gættet, hvad dette er. Rotisserie er et roterende spyd, som du kan bruge til din egen grill. Sørg for at tjekke din grills mærke, inden du vælger dit spyd.

Pizzasten

En sprød pizzabund er alfa omega, når du laver de flade og delikate plader med fyld. En pizzasten hjælper til et resultat, der minder om din lokale pizzamands perfekte bunde.

Pizzaspade

Med en pizzaspade undgår du ganske enkelt at din pizza klasker sammen, når den skal serveres.

Se alt grill-udstyr

grillgadgets grilludstyr

Marinadepistol

Er du træt af at marinere dit kød flere timer i forvejen, så er en marinadepistol din nye bedste ven. Her sprøjter du marinaden ind i kødets indre, hvorefter du kan tilberede den.

Røgboks

Brug en røgboks til at peppe grillmaden op, så den lækre, røgede aromatiske smag understreger, at maden er lavet på grillen.

Røgspåner

Uundværligt til din røgboks, som kræver spåner, der kan ryges. Røgspåner fås i forskellige smagsvarianter, så du kan præge rygningen, som du ønsker.

Se alt grill-udstyr

grillgadgets grilludstyr

Burgersæt

Brug disse smarte redskaber til at ensforme dine bøffer – det vil særligt sætte prikken over i'et, når du afholder burger-aften.

Se alle bageforme

grillgadgets grilludstyr

Krydderiblandinger

God smag er et must til enhver grillret. Men det kan være svært at ramme de rigtige smagsnuancer uden kvalitetskrydderi. Derfor er blandinger, som på forhånd er mikset, et oplagt valg til en aften ved grillen.

De færdige blandinger kan eksempelvis blandes til en marinade:

  • Bland 1,5 tsk Flaming Dust med 2 tsk. havsalt og 2 tsk. brun farin.
  • Gnid denne rub ind i et stykke svinekød, fx en skaftekotelet, og lad det marinere på køl i et par timer.
  • Herefter er du klar til at grille.

Lav en krydderurtepensel ved at binde et bundt frisk rosmarin, timian og oregano på en gammel grydeske, dyb den i olivenolie og brug den til at pensle med, når du griller.

Se alle krydderiblandinger

grillgadgets grilludstyr

Grillbestik

Særligt kniven er vigtig, da ingen ønsker at save i perfekt tilberedte kød. Sørg derfor for at have knive med ekstra gode skær og gafler med spidse tænder, så kødet kan spises uden at være flosset forinden.

Steaktallerken

En steaktallerken, som også kaldes en grilltallerken, kan kendes på sin ovale form, som tillader både sovs, bøf og tilbehør at være placeret side om side.

Se alle steakknive

Se alle steaktallerkener

grillgadgets grilludstyr

Grillhandske

Et must for enhver, som ikke vil brænde nallerne. Vælg nogle, som minder om en håndværker-handske, så du har det bedst mulige greb.

Grillredskaber

Gribetang, palet og stegegaffel er absolutte must. Derudover er en god saks, en skarp køkkenkniv og en pensel redskaber, som du vil få stor gavn af.

Forklæde

Et forklæde skåner ikke bare dit tøj mod stænk fra olie og madvarer, men beskytter dig også mod ildens varme.

Se alle grill-redskaber

Se alle forklæder