Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Hovedretter

Opskrift på løgsuppe

Få varmen med en dampende portion løgsuppe. Den franske klassiker byder på lækre løg, og denne opskrift tilføjer lidt bid fra chili og fyld i form af perlespelt.

Skrevet af Inge Skovdal · 19 oktober 2020

importedContent

Det skal du bruge:

1 kg løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør
1 rød chili
3 l grønsagsbullion
1 tsk røget paprika
4 dl kogt perlespelt
1 spsk. æbleeddike

Sådan laver du løgsuppen:

  • Kog perlespelt efter anvisning på pakken
  • Pil løgene, skær dem i ringe og hak hvidløg
  • Smelt smør og svits løgene, indtil de begynder at blive brune
  • Tilsæt den hakkede chili
  • Tilsæt boullionen og paprika
  • Lad suppen simre i 30 minutter
  • Tilsæt de færdigkogte afdryppede kerner til suppen
  • Smag suppen til med lidt æbleeddike