Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Borddækning

Sådan får du en smuk nytårsfest

Det er årets sidste dag, og det skal fejres med et brag! Vi guider dig til at pynte og dække op med stil, så du kan imponere dine gæster med en smuk og elegant nytårsfest.

Skrevet af Imerco · 21 december 2016

importedContent

En rigtig nytårsfest starter altid med Dronningens nytårstale, og så må stilen gerne være gennemført og matche den royale feststemning.

Her får du konkrete tips til at sætte stemningen for en festlig og hyggelig aften med stil.

nytaarsbord inspiration

Velkomstdrinken

Start aftenen med at byde dine gæster velkommen med en delikat drink, der gerne må være serveret i fine cocktailglas. Gør gerne noget ud af præsentationen: En gin-drink i lyserød, en citronskal i en romdrink eller en lille kvist gran på toppen af en Martini ser elegant ud, mens det samtidig er en nem måde at give din servering et ekstra pift på.

Vælg gerne drinksglas med guldkant denne aften, det er trods alt årets fest!

Se alle cocktailglas

nytaar bord inspiration

Til den lille sult

Dine gæster skal naturligvis også have lidt at spise, mens Dronningen taler. Her kan diverse lækkerier serveret i fine små snackskåle gøre underværker for udtrykket, men du kan også have forberedt små mini hapsere enten i form af mini-kager eller kanapeer alt efter om du synes det skal være salt eller sødt. Uanset hvad du vælger, så sørg for at have masser af ekstra snacks i køkkenet, så der kan tankes op gennem hele aftenen.

Se alle skåle

nytaarsbord inspiration

Dæk op til den store nytårsfest

Når bordet til din nytårsfest skal dækkes, må der gerne være ekstra knald på – det er jo trods alt årets sidste fest! Uanset om du er til guld, sølv, glimmer eller masser af farver, er det en god ide at holde stilen enkel og lade de samme elementer gå igen i bestik, dug, servietter, glas, serveringsfade og pynt. Vælg for eksempel et eller to nøgleord: Sort/hvid, sølv/glimmer eller natur/guld, og sørg for, at de i går igen gennem hele opdækningen. Så er du sikret et smukt og festligt nytårsbord.

Levende lys gør altid underværker for den hyggelige stemning, og så ser alle bare lidt bedre ud i en blød belysning! Vær derfor gavmild med lysestager og fyrfadslys på bordet, i vindueskarme, og hvor der ellers er plads, og sluk i stedet de store lamper.

Se alt borddækning

nytaarsbord inspiration

Godt nytår!

Når midnat nærmer sig, og I gør jer klar til at hoppe ind i det nye år, er det tid til at hente kransekagen og ikke mindst den iskolde champagne, der hører sig til enhver nytårsfest. Hav champagneglassene stående klar på en fin bakke, så de kan blive fyldt op, når propperne springer, og server minikransekager i portionsstørrelser på en smuk kagestander. Og så er det ellers bare om at sætte noget god dansemusik på og feste igennem resten af natten!

Imponér dine gæster med et champagnetårn – det vil helt sikkert tilføje endnu mere festlig stemning!

Se alle champagneglas