Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Borddækning
  • Bar og vin
  • Champagnetilbehør
  • Champagnesabler

CHAMPAGNESABLER

Alt champagnetilbehør

Champagnesabler

Champagnekølere

5706447053139 HERO
3 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Lagiole by Hâws champagnesabler Laguiole by Hâws Champagnesabel
Spar 45%
(2)

Laguiole by Hâws

Champagnesabel

L 27,2 cm - Rustfrit stål/oliventræ - Kommer i flot sort træ gaveæske

Ikke medlem
599.95
Medlemspris
329.95
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/borddaekning/bar-og-vin/champagnetilbehoer/champagnesabler

Champagnesabler

Imponér dine gæster

Vil du gerne gøre en festlig dag endnu mere festlig og ekstravagant? Så find din champagnesabel frem og servér champagnen med et brag. Der er nemlig intet mere imponerende, end når en champagneflaske sables. Og har du ikke prøvet det før, så er det vist på tide. Det er nemlig også et sjovt og overraskende indslag til festen, som langt de færreste vil kunne forudsige – men dine gæster vil helt sikkert huske din fest. Der sker nemlig noget særligt, når man samles om en champagnesabling. Der er fælles fokus på sablingen, og stor forventning til øjeblikket hvor toppen ryger af flasken.

Hvorfor sable champagne?

Når en champagne sables, er det et festligt indslag, der kan sætte gang i enhver slags fest. Alene dét er nok grund til at finde champagnesablen frem, hvis du spørger os. Men når en champagne sables, er det ofte for at gøre en begivenhed endnu mere festlig og elegant. Det kan også være for at skabe et overraskende indslag, der skal overraske dine gæster eller for at gøre en begivenhed mindeværdig – hvem husker ikke en fest, hvor der blev sablet en champagne? Dine gæster vil helt sikkert huske tilbage på din fest med et smil. Glem ikke de fine champagneglas, når du sabler din champagne.

Kan alle champagner sables?

Du kan sable alle mousserende vine såsom cava, spumante, sekt, crémant og mange flere med en champagnesabel. Forsøger du at sable andet, vil der ikke være nok tryk til, at det vil blive en succes. Du kan med fordel sable en billig champagne fremfor en dyr en af slagsen, da en del champagne vil blive spildt, når flasken sables. Desuden er det vigtigt, at du vælger en flaske, der ikke er gennemsigtig, da glasset i en gennemsigtig flaske vil være for hårdt og derved svær at sable.

Tips til at sable en champagne

Der er nogle forholdsregler, der er gode at huske på, når du sabler en champagne. Du kan kun sable mousserende vin, da trykket i andre flasker ikke er højt nok til, at du kan sable den flot. Desuden skal flasken være køleskabskold, så trykket ikke er for højt. Hvis du har glemt at lægge flasken på køl inden du vil sable den, kan du nøjes med at lægge flasken på hovedet i en champagnekøler med is ca. 15 minutter før du sabler, da det især handler om at få flaskehalsen så kold som mulig. Hvis flasken er for varm, stiger trykket nemlig, og du kan risikere at proppen springer af før tid, eller at flasken eksploderer. Sørg desuden for at flasken ikke er rystet inden du sabler den, da det kan gøre sablingen mere risikabel. Desuden skal du huske at fjerne ståltråden fra flaskens top lige inden du sabler, for ellers kan proppen poppe af i utide. Husk også altid at sørge for, at der ikke er børn og kæledyr i nærheden, når du sabler en champagne – og så er det bedst at gøre det udenfor, da proppen flyver af med meget høj fart.

Hvordan sabler man en champagne?

Har du ikke sablet en champagne før? Eller har du prøvet det engang, hvor det gik galt? Vi har lavet en lille guide, som du kan følge næste gang, du skal sable en champagne. Så kan du på selvsikker vis sable champagnen til din næste fest.

Sådan sabler du en champagne:

1) Champagnen skal være køleskabskold.

2) Sørg for god plads omkring dig.

3) Fjern al folie og ståltråden på toppen.

4) Find samlingen på flasken - det er her, sablen skal glide hen langs, da det er flaskens svage punkt.

5) Læg sablen herpå i en ca. 45 graders vinkel mod flaskens hals.

6) I en hurtig og selvsikker bevægelse sables flasken. Ikke pres for hårdt – undertrykket i flasken klarer arbejdet for dig.

Køb din champagnesabel hos Imerco

Hos Imerco finder du flere flotte champagnesabler, så du kan åbne boblerne med bravur til din næste fest. Vi har forskellige slags sabler, så du kan finde en, der passer til din stil og dit budget. Ens for dem alle er, at de er af høj kvalitet og af de kendte brands såsom Casa Living, Laguiole by Haws og Lion Sabatier.