Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Shop kulørte priser og spar op til 55% på tusindvis af varer. Shop alle de gode tilbud HER
  • Hjem
  • Black Friday
  • Black weekend

Black Weekend er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Blackweek Green Black 3040X2000 (1)
11328 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Salter øvrig personlig pleje Kontaktfri Infrarødt termometer
Spar 75%

Salter

Kontaktfri Infrarødt te...

H 12,8 cm - BPA-fri plastik - Hvid

Pris
599.95
Tilbud
150.00
Jubilæumsabe - Mini, mix træ, large
Natur
Brun
Sort
Spar 43%

Kay Bojesen

Jubilæumsabe - Mini

H 9,5 cm - Resttræ

Ikke medlem
699.95
Medlemspris
399.95

Viser 20 ud af 11328 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

https://www.imerco.dk/black-friday/black-weekend

Velkommen

til Black Weekend

Årets største shoppedag - Black Friday - afholdes fredag den 24. november 2023, og de gode tilbud fortsætter hele weekenden. Her vil du finde de samme gode priser som på Black Friday, og det fortsætter hele weekenden den 25.-26. november 2023. Det bliver en fest af gode tilbud, hvor du ikke skal stresse, men har hele 3 dage til at få de bedste tilbud i hus. På denne side kan du finde de vigtigste informationer om vores store tilbuds weekend hos Imerco, og allerede fra torsdag den 16. november kan du finde gode tilbud til Black Week.

Julekalender

Hvilke tilbud har Imerco til Black Weekend?

Hele weekenden har Imerco masser af gode tilbud, som strækker sig allerede fra Black Friday fredag den 24. november og helt til søndag den 26. ved midnat.

For at øge spændingen er priserne hemmelige indtil natten til fredag, hvor disse ekstra stærke tilbud vil blive afsløret. Glæd dig allerede nu til de vilde nedsættelser på de mest populære brands som Georg Jensen, Le Creuset, Kähler og mange mange flere. Du kan allerede nu se mange af produkterne i vores store Black Week avis, så du er klar til at slå til, så snart den gode Black Weekend pris bliver afsløret.

Hvorfor holder Imerco Black Weekend?

Hvorfor holder Imerco Black Weekend?

Hos Imerco kan vi slet ikke få nok Black Friday, så derfor følger vi op i weekenden og strækker alle fredagens gode tilbud helt til søndag. Så behøver man ikke at ærgrer sig, hvis man ikke kan nå det fredag for hos Imerco varer Black Friday hele weekenden.

HVAD SKER DER TIL BLACK WEEKEND?

HVAD SKER DER BLACK WEEKEND?

Black Weekend er årets største shoppe-weekend, hvor Imerco fortsætter de gode Black Friday tilbud, og giver dig store besparelser på en masse varer. Du kan altså shoppe lækre varer indenfor køkkenudstyr, borddækning, elektronik og bolig til fantastiske priser hele weekenden.

HVORNÅR ER BLACK WEEKEND?

HVORNÅR ER BLACK WEEKEND?

Datoen for Black Weekend afhænger af, hvilken dato Black Friday falder på. Black Weekend er nemlig altid weekenden efter Black Friday. I 2023 afholdes det i dagene lørdag den 25. til og med søndag den 26. november.

HVOR FOREGÅR BLACK WEEKEND?

Du kan både deltage i vores store tilbuds weekend på Imerco.dk og via Imercos fysiske butikker. På Imerco.dk starter Black Friday allerede natten til fredag d. 24. november og fortsætter herefter hele weekenden indtil søndag d. 26. november.

Kan jeg bytte varer købt på Black Weekend?

Handler du gode Black Weekend tilbud i en af Imercos landsdækkende butikker, sætter vi altid byttemærke på, hvis du ønsker det. Foretrækker du at sidde derhjemme og shoppe i ro og mag på Imerco.dk, vil du enten modtage byttemærker med din pakke og ellers vil din faktura gælde som kvittering og dermed også som byttemærke. Hvis du fortryder dit køb, kan varerne altid byttes i vores Imerco og Imerco Home butikker over hele landet.

Black weekend butikker

Andre gode tilbudsdage hos Imerco

Black Week

Black Week

Imerco inviterer dig til vores Black Week, en opvarmning til Black Friday. I denne periode kan du nyde fordel af fantastiske tilbud og betydelige besparelser på vores brede udvalg af attraktive brands. Det er den perfekte lejlighed til at opdage de allerbedste tilbud og gøre fantastiske køb.

Kom til Black week
Black weekend

Black Weekend

Imerco forlænger udsalgets glæder med Black Weekend. Gennem hele weekenden har du mulighed for at gribe de nedsatte varer og udnytte vores fantastiske tilbud. Dette er din chance for at sikre alle julegaverne til de bedste priser og samtidig slippe for stress i december.

Cyber Monday

Cyber Monday

Imerco ser frem til at invitere dig til Cyber Monday på Imerco.dk, mandagen efter Black Friday. Vi har et væld af attraktive Cyber Monday-tilbud på Imerco.dk, som er eksklusivt online og kun gælder på denne ene dag.

Juletilbud

Jul & julepris

Op til jul tilbyder Imerco JULEPRIS på en bred palette af produkter. Med JULEPRIS garanterer vi, at prisen på disse varer ikke falder yderligere før juleaften. Du kan derfor trygt købe dine julegaver nu, da priserne ikke bliver lavere inden jul!