Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på ALT* ved køb for min. 200 kr. Brug koden: KULØRT20
  • Hjem
  • Cyber Monday

Cyber Monday er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
18831 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Jubilæumsabe
Natur
Brun
Spar 36%

Kay Bojesen

Abe - Mini

Mini - H 9,5 cm - Resttræ

Ikke medlem
699.95
Medlemspris
449.95
Fragt fra 19.00

Viser 80 ud af 18831 produkter

https://www.imerco.dk/cyber-monday

Cyber Monday

Cyber Monday hos Imerco

Hos Imerco glæder vi os til at byde dig velkommen til Cyber Monday på Imerco.dk. Der er god grund til at glæde dig, for vi har nemlig masser af gode Cyber Monday tilbud på Imerco.dk, som kun gælder online og på denne dag. Selvom Cyber Monday kun varer én dag, så er det den perfekte dag til at få fingrene i de tilbud, som du ikke nåede at få fat i på Black Friday – og bare rolig – tilbuddene er mindst lige så gode. Du kan altså se frem til at spare penge på masser af varer indenfor bl.a. køkkenudstyr, borddækning, elektronik og bolig – find de bedste tilbud i dit eget tempo på Imerco.dk.

Cyber Monday tilbud på imerco.dk

På Cyber Monday vil du kunne finde massevis af gode og uimodståelige tilbud på Imerco.dk. Vi har nemlig samlet alle de bedste tilbud, så du har masser at se frem til selv efter Black Friday - du vil endda også kunne finde store rabatter på kendte brands. Det bedste er, at du kan sidde i ro og mag derhjemme og shoppe dine tilbudsvarer, men du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil have fat i de allerbedste tilbud.

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday er mandag d.27. november 2023. Cyber Monday ligger ikke på nogen bestemt dato hvert år, men er altid mandagen efter Black Friday.

Hvad er Cyber Monday?

Mandagen efter Black Friday hedder Cyber Monday. Det er en online shoppedag, og er alt andet end en almindelig mandag. Det er nemlig en dag, hvor det vrimler med skarpe tilbud og store rabatter på Imerco.dk. De gode priser er altså ikke kun forbeholdt Black Friday – på Cyber Monday vil du finde mindst lige så mange og mindst lige så gode tilbud.

Cyber Monday siges at være webbutikkernes modsvar til Black Friday, som før i tiden primært har været afholdt i butikkerne. På Cyber Monday kan du derimod kun finde de gode tilbud online på Imerco.dk. Denne mandag er altså noget særligt – og den er også hurtigt blevet en af de største online shoppedage på året.

Hvad betyder Cyber Monday?

Du undrer dig måske over, hvad Cyber Monday betyder. Mange forbinder det fejlagtigt med Black Friday fordi den altid falder mandagen efter, men der er faktisk ingen direkte forbindelse. Cyber Monday er nemlig nyere end Black Friday – navnet stammer fra 2005, hvor det blev brugt til at beskrive mandagen efter Black Friday fordi folk fortsatte med at shoppe løs mandagen efter Black Friday. Eftersom folk primært shoppede online fordi de var på arbejde, har denne mandag deraf fået navnet Cyber Monday. Der er på denne måde skabt en forbindelse mellem Black Friday og Cyber Monday siden fænomenet startede.