Klik & hent

Byt i 1 år

Prismatch

SPAR OP TIL 60% på tusindvis af julegaver 🎁 Se det vilde udvalg og shop tilbuddene her
  • Hjem
  • Black Friday
  • Black week

Black Week er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Blackweek Green Black 3040X2000 (1)
12685 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
KIYOSHI™ Santoku Try Me Kniv, sølvfarvet/sort, large
Spar 71%

THE CUSTOM CHEF™

KIYOSHI™ Santoku Try Me...

L 12,5 cm - Rustfrit stål

Ikke medlem
849.95
Medlemspris
249.95
Kun hos Imerco
Margrethe Røreskålsæt m. låg - 8 dele, sort, large
Hvid
Sort
Spar 42%

Rosti

Margrethe Røreskålsæt m...

0,5/0,75/1,5/3 liter - m. låg - Melamin - Sort

Pris
689.95
Julepris
399.95

Viser 20 ud af 12685 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/black-friday/black-week

Black Week

Ugens vilde tilbud

Du kan godt begynde at glæde dig og finde dine favoritter allerede nu! Black Week er fyldt med vilde tilbud. 

Se ugens tilbud her

Velkommen til Black Week hos Imerco

Glæder du dig til Black Friday, og har svært ved at vente til det går løs? Hos Imerco varmer vi op til Black Friday fredag d. 24. november – dagen med de mange Black Friday tilbud – ved at holde Black Week. Her vil du opleve tilbud i form af store rabatter og udsalg i vores mange fysiske butikker og på imerco.dk. Men det er jo ikke en ordentlig festuge, hvis ikke den fortsætter efter Black Friday – derfor holder vi også Black Weekend, hvor vi fortsætter den store udsalgsfest med de samme gode tilbud og herefter Cyber Monday.

Kom til Black Week hos Imerco

Hos Imerco varmer vi op til Black Friday med Black Week, hvor du kan få gode tilbud og store besparelser på alle de lækre brands. Så har du masser af tid til at finde de bedste tilbud og gøre et godt køb. Med de mange gode tilbud er Black Week et ideelt tidspunkt at få styr på alle julegaverne. Så slipper du for at stresse i december, og du kan endda købe gaverne med gode besparelser.

Kan jeg bytte varer købt på

Black Week?

Handler du gode Black Week tilbud i en af Imercos landsdækkende butikker, sætter vi altid byttemærke på, hvis du ønsker det.

Foretrækker du at holde Black Week derhjemme og shoppe i ro og mag på Imerco.dk, vil du enten modtage byttemærker med din pakke, og ellers vil din faktura gælde som kvittering og dermed også som byttemærke.

Hvis du fortryder dit køb, kan varerne altid byttes i vores Imerco og Imerco Home butikker over hele landet.

Til Og Fra Kort Top

Gode tilbud

i din lokale Imerco-butik

Gå på Black Friday shopping i din lokale Imerco-butik, når dørene åbnes til årets udsalgsfest. 

Imercobutikker

Om Black Week

HVORFOR HOLDER IMERCO BLACK WEEK?

Hos Imerco glæder vi os til at give dig en masse tilbud udover det sædvanlige. I modsætning til de fleste andre tilbuds-dage ligger Black Week i juletiden, hvor mange ynder at forkæle familie og venner. Så det er også en oplagt mulighed for at klare juleindkøbene tidligt og hurtigt, så du ikke skal stresse over gavekøbene i december.

Hvad er Black Week?

Ugen er inspireret af Black Friday, som er årets største shoppedag, hvor massevis af butikker holder udsalg op til Black Friday med nedsatte priser, tilbud og rabatter. Konceptet har altså udviklet sig fra en 24-timers-begivenhed til en hel uge. Det giver dig mulighed for, at du stille og roligt kan finde de bedste tilbud hos Imerco.

Hvornår er det Black Week?

Egentlig er det Black Week fra fredag d. 17. november 2023 til dagen for Black Friday fredag d. 24. november 2023. Men hos Imerco kan vi slet ikke vente, så vi tager allerede hul på de gode tilbud fra torsdag d. 16. november. Du kan allerede få fat i de gode tilbud på imerco.dk natten til torsdag – men du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge din lokale Imerco butik for at få fat i de gode tilbud.

Hvor foregår Black Week?

Imerco inviterer til tilbudsfest i alle vores fysiske butikker og på imerco.dk. Sørg for at sætte kryds i kalenderen, så du kan være med – der vil være masser af fantastiske tilbud, som du ikke vil gå glip af. Som noget helt særligt hold vi også Live Shopping torsdag d. 16. november kl 19, hvor vi inviterer alle vores medlemmer til at nyde godt af nogle helt særlige tilbud.