Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på ALT* ved køb for min. 200 kr. Brug koden: KULØRT20
  • Hjem
  • Black Friday
  • Black week

Black Week er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
18837 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Jubilæumsabe
Natur
Brun
Spar 36%

Kay Bojesen

Abe - Mini

Mini - H 9,5 cm - Resttræ

Ikke medlem
699.95
Medlemspris
449.95
Fragt fra 19.00

Viser 80 ud af 18837 produkter

https://www.imerco.dk/black-friday/black-week

Black Week Imerco 2023

Velkommen til Black Week hos Imerco

Glæder du dig til Black Friday, og har svært ved at vente til det går løs? Hos Imerco varmer vi op til Black Friday fredag d. 24. november – dagen med de mange Black Friday tilbud – ved at holde Black Week. Her vil du opleve tilbud i form af store rabatter og udsalg i vores mange fysiske butikker og på imerco.dk. Men det er jo ikke en ordentlig festuge, hvis ikke den fortsætter efter Black Friday – derfor holder vi også Black Weekend, hvor vi fortsætter den store udsalgsfest med de samme gode tilbud og herefter Cyber Monday.

Kom til Black Week hos Imerco

Hos Imerco varmer vi op til Black Friday med Black Week, hvor du kan få gode tilbud og store besparelser på alle de lækre brands. Så har du masser af tid til at finde de bedste tilbud og gøre et godt køb. Med de mange gode tilbud er Black Week et ideelt tidspunkt at få styr på alle julegaverne. Så slipper du for at stresse i december, og du kan endda købe gaverne med gode besparelser.

Hvorfor holder Imerco Black Week?

Imerco holder Black Week, fordi vi gerne vil give vores kunder god tid til at finde de bedste tilbud. Hos Imerco glæder vi os til at give dig tilbud udover det sædvanlige. I modsætning til de fleste andre tilbudsdage ligger Black Week nemlig på et tidspunkt, hvor mange ynder at forkæle familie og venner. Black Week ligger nemlig lige op til juletiden, og vælger du at købe dine julegaver her, er der mange penge at spare hos Imerco. Og så er det også en oplagt mulighed for at klare juleindkøbene tidligt og hurtigt, så du ikke skal stresse over gavekøbene i december.

Hvad er Black Week?

Ugen er inspireret af Black Friday, som er årets største shoppedag, hvor massevis af butikker holder udsalg op til Black Friday med nedsatte priser, tilbud og rabatter. Konceptet har altså udviklet sig fra en 24-timers-begivenhed til en hel uge. Det giver dig mulighed for, at du stille og roligt kan finde de bedste Black Week tilbud hos Imerco.

Hvornår er det Black Week?

Det er Black Week fra fredag d. 17. november 2023 til Black Friday fredag d. 24. november 2023. Du kan allerede få fat i de gode Black Week tilbud på imerco.dk natten til fredag – men du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge din lokale Imerco butik for at få fat i de gode tilbud.

Hvor foregår Black Week? 

Imerco inviterer til Black Week i alle vores fysiske butikker og på imerco.dk. Sørg for at sætte kryds i kalenderen, så du kan være med – der vil være masser af fantastiske tilbud, som du ikke vil gå glip af.

Kan jeg bytte varer købt til Black Week?

Handler du gode Black Week tilbud i en af Imercos landsdækkende butikker, sætter vi altid byttemærke på, hvis du ønsker det. Foretrækker du at holde Black Week derhjemme og shoppe i ro og mag på Imerco.dk, vil du enten modtage byttemærker med din pakke og ellers vil din faktura gælde som kvittering og dermed også som byttemærke. Hvis du fortryder dit køb, kan varerne altid byttes i vores Imerco og Imerco Home butikker over hele landet.

Handler du på imerco.dk, kan du vælge levering til privatadresse eller til nærmeste pakkeboks eller pakkeshop med mulighed for efterfølgende at bytte i vores Imerco og Imerco Home butikker over hele landet.