Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SHOP AMOK! Spar 25% på stel, glas og bestik som ImercoPlus medlem*. SHOP HER
  • Hjem
  • Jul
  • Julegaver
  • Julegaver til ham

Julegaver til ham

Jul Green 01 3040X20002 NY3

Julegaver til ham, du gerne vil glæde.
Manden, kæresten, sønnen, faren, vennen.

79 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Alfabet kollektion Højhankskop - M, m, large
Hvid
Blå
Spar 25%
(17)

Royal Copenhagen

Alfabet kollektion Højh...

33 cl - Porcelæn - Hvid

Ikke medlem
649.95
Medlemspris
487.46
Abe - Lille, teaktræ, large
Natur
Brun
Sort
Superpris
(110)

Kay Bojesen

Abe - Lille

H 20 cm - Teaktræ

Superpris
799.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 79 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/jul/julegaver/julegaver-til-ham

Julegaver til ham

Forkæl manden

i dit liv

Om det er manden, kæresten, sønnen eller faren i dit liv, som du ønsker at forkæle med en skøn julegave, så kan du finde den helt rigtige gave til ham, du holder af. Måske ved du, hvad han ønsker sig, eller måske vil du bare gerne overraske ham lidt ekstra i år?

Tilføj En Overskrift (12) (1)

Julegaver til ham

Vi har samlet en masse gode julegaveønsker her på siden, så du kan finde en lækker julegave til ham, du holder af. Måske ved du, hvad du går efter eller måske søger du inspiration til hans julegave. Begge dele finder du her på siden, hvor vi har samlet masse lækre julegaver, som med garanti vil skabe masser af glæde uanset hvilken slags mand, du gerne vil overraske. Du finder ligeledes masser af god inspiration, hvis ønskelisten ikke er så lang, eller måske slet ikke eksisterer.

Gaveidéer til ham

Synes du også, at det er udfordrende at finde en gave til ham? Du kan altid lade dig inspirere af hans interesser – måske har han en barista, bartender, kok eller gartner gemt i maven? Så kan du med garanti finde en god gave, der passer til hans interesse, og derfor vil falde i god jord. Det kan være lækkert køkkengrej, smarte gadgets, ting til hjemmebaren eller måske grill- eller haveudstyr. Der er masser af muligheder for at give en lækker gave, som han vil få gavn af og blive glad for. Derved sikrer du dig ikke kun, at han vil blive glad for gaven, men du sikrer dig også, at han vil kunne bruge den i lang tid.

En personlig gave

til ham

Ønsker du at give ham en personlig gave i år, så vil du med garanti finde en god gave, som vil skabe glæde og give et smil på læben. Du finder både nøgleringe, flotte stjernetegns-figurer og andre gode favoritter. Måske har han en særlig interesse, som du kan lade dig inspirere af, når du skal finde en gave til ham.

Hvad kan man give i gave til ham?

De kan være svært at finde en julegave til ham – særligt hvis du gerne vil give den helt rigtige gave. Den helt rigtige gave rammer plet, og det kan altså godt være lidt svært til tider – selv hvis du kender ham rigtig godt, eller hvis du skal finde en julegave til manden, der har alt. Det ved vi alle kan være en stor udfordring. Derfor har vi samlet en masse gode bud på julegaver, der vil glæde de fleste mænd. Du vil altså sagtens kunne finde en god gave til ham, du gerne vil forkæle til juleaften.

Hvad ønsker han sig?

Mangler du idéer til julegaven til ham? Måske har han ikke nogen ønskeliste? Så kan du finde masser af gode gaveidéer, som du kan lade dig inspirere af her. Vi har også samlet 5 julegaver til ham, og du kan ligeledes finde inspiration til gaver til ham, du holder af på vores gaveside, hvor vi har samlet masser af gaveidéer og inspiration til dig, der har svært ved at finde den rigtige gave.

En romantisk gave

til ham

Er du den romantiske type, så kan du give ham en gave, der ligger op til romantik og forkælelse. Giv ham en lækker morgenkåbe eller hudpleje der er ægte hverdagsforkælelse. Eller en smuk kop til dagens kop kaffe, I kan nyde sammen. Der er mange muligheder for at give ham en uforglemmelig og romantisk gave. Husk at selvom gaven i sig selv måske ikke er så romantisk, så kan oplevelsen med gaven sagtens være det.

Gaven til manden der har alt

Den største udfordring er at give en god julegave til manden, der har alt. For hvad kan dog overraske ham og være nyttigt for ham, hvis han i forvejen har det, han skal bruge? Du kan sagtens finde en god gave til ham alligevel – for det føles måske som om han har alt, han skal bruge, men passer det mon? Du vil helt sikkert kunne finde en smart gadget eller noget køkkengrej, som han vil sætte pris på i hverdagen – og som han ikke vidste, at han havde brug for. Han vil helt sikkert også kunne bruge noget lækkert elektronik, såsom et par smarte høretelefoner eller en god trimmer.

Find julegaver til ham hos Imerco

Hos Imerco finder du masser af lækre julegaver til manden i dit liv. Vi har et stort udvalg af julegaver til ham og julegaveønsker, som du kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil forkæle ham juleaften. Du kan klikke dig rundt på Imerco.dk og lade dig inspirere eller besøge din Imerco butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige julegave. Uanset vil du finde masser af gode gaver til ham, du holder af. Du finder også alle hans favorit brands såsom Timm Vladimir Kitchen, Cook & Baker, Mixology by Casa Living, Morsø m.m. så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige gave.

Inspiration til julegaver

Guide: julegaver til ham

Det kan være svært at finde den helt rigtige julegave til kæresten, broren, faren eller onklen. Vi har samlet nogle gode bud på julegaver til ham, der aldrig ønsker sig noget særligt.

Læs om julegaver til ham

Adventsgaver til ham

Søger du inspiration til adventsgaver til manden, kæresten, faren eller vennen? Vi har samlet de bedste bud her, der er til at betale.

5 tips til den perfekte julegave

Det kan være en udfordring at finde inspiration til den helt rigtige julegave, og undgå gavepanikken i dagene op til jul. Her får du Imercos bedste tips til at komme godt i mål med julegaverne.

5 julegaver til ham

Står du også over for den udfordring, vi alle kender ved juletid? At finde gaven til manden, der har alt. Så læs med her og få hjælp. Vi har nemlig samlet årets top 5 julegaver til ham.