Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Gaver

5 tips til den perfekte julegave

Det kan være en udfordring at finde inspiration til den helt rigtige julegave, og undgå gavepanikken i dagene op til jul. Her får du Imercos bedste tips til at komme godt i mål med julegaverne.

Skrevet af Imerco · 11 august 2021

importedContent

Tænk, hvis du kunne slappe af i dagene op til jul, og måske kun koncentrere dig om maden velvidende at gaverne allerede var klar?

Start i god tid med at følge disse tips, så julen kan virke mindre stressende i år.

Find julegaveideer her

TIP 1: Start tidligt

Hav en lille blok liggende i skuffen eller en note på din telefon, hvor du skriver ned, hver gang du støder på en god idé til din partner eller overhører din veninde tale om noget, hun mangler. Hvis du gør det hele året, bliver julegaveshopping en leg.

TIP 2: Lad dig guide

Spørg! Ikke bare gavemodtageren, men også venner og familie, som kan komme med gode input. Du kan også spørge personalet i din lokale Imerco, hvad der hitter af populære gaveidéer eller se Imercos gaveguide på imerco.dk/gaver og blive guidet til den helt rigtige gave til dit budget.

julegaver ideer

TIP 3: Et sikkert hit

En klassiker går man aldrig galt i byen med. Om det er en sød lille Kay Bojesen-figur, en solid Le Creuset-gryde, en smuk Royal Copenhagen-kop, en skarp kvalitetskniv eller en smuk kande fra Georg Jensen, så kan du være sikker på, at modtageren vil få en klassisk og brugbar gave, som aldrig går af mode, og som man måske ikke husker at forkæle sig selv med.

julegaver ideer

TIP 4: Køb bæredygtigt

Bæredygtighed vinder frem overalt, og mange af os vil jo gerne blive bedre til at tænke og købe mere fornuftigt og klimavenligt, men vi kommer let til at gøre, hvad vi plejer. Vi glemmer at tage indkøbsposen med hjemmefra, køber plastiksugerør og flaskevand på farten, eller vi får ikke lige skelet til, om de produkter, vi køber, er af ordentlig kvalitet, lever op til mærkningerne eller har en lang levetid. En bæredygtig gave behøver ikke at være dyr, for eksempel kan en pakke glassugerør, en superlækker genanvendelig drikkedunk eller et sæt GOTS-certificeret sengetøj være gode bud.

TIP 5: Bytte bytte købmand

Selv om du gør dig umage, så er der jo stadig en risiko for, at du ikke rammer helt rigtigt, og gaven skal byttes. Gør dig selv og modtageren en tjeneste og køb gaven et sted med god bytteservice. Hos Imerco får du et byttemærke, så gaven kan returneres i 30 dage og byttes i 90 dage efter juleaften. I over 160 butikker landet over eller i webshoppen. Det er også en gave i sig selv.

Psst, vidste du, at...

Du på imerco.dk ganske gratis kan oprette en ønskeliste med alle dine gaveønsker, hvis du er medlem af Imerco+?

Hvis nogen køber gaver til dig via din ønskeliste, optjener du hele 10% i bonus, som du kan bruge hos Imerco.

Se mere om Ønskelisten