Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Gaver

5 julegaver til ham

Står du også over for den udfordring, vi alle kender ved juletid? At finde gaven til manden, der har alt. Så læs med her og få hjælp. Vi har nemlig samlet årets top 5 julegaver til ham.

Skrevet af Imerco · 29 oktober 2018

importedContent

Røgpistol: Den nye køkkengadget

Røgpistolen har længe været brugt i det professionelle køkken, men nu har den fede køkkengadget ramt de danske køkkener. Jo mere komplekst og teknisk køkkenudstyr er, jo mere tiltaler det den køkkenglade mand. Med en røgpistol kan han eksperimentere med forskellige typer røgsmuld og mængden af røg, og tilføre en delikat røgsmag til de udvalgte råvarer. Røgpistolen er nem at bruge i hverdagen til kød, fisk, ost, dip, saucer, cocktails og meget andet.

Sådan laver du barbecuesauce med røgsmag

  • Kom husholdningsfilm over en skål med barbecuesauce.
  • Kom røgpistolens silikoneslange ind under husholdningsfilmen og fyld skålen med røg.
  • Tag silikoneslangen ud og lad barbecuesaucen stå tildækket i 3 minutter.
  • Rør forsigtigt i barbecuesaucen og servér den i f.eks. en pulled pork burger

Se vores udvalg af røgpistoler her

Se alle røgpistoler

God lyd: Lad musikken spille

Den rigtige sang kan forvandle en dårlig dag til en god dag. Er manden, der har alt, glad for musik, vil en højtaler skabe stor glæde. Vælg en højtaler, der ikke kun giver god lyd, men som også har et smukt nordisk formsprog og dermed bliver en dekorativ del af boligindretningen.

Er han ofte på farten, er et par høretelefoner, den helt rigtige julegave. De giver fantastisk lyd og lukker larmen ude. Vælg et par trådløse af slagsen, så han kan bruge dem på løbeturen eller i træningscentret.  

Se vores store udvalg af højtalere og høretelefoner her

Se alle højtalere og høretelefoner

Læderforklæde: Maskulinitet i køkkenet

Det er nok de færreste mænd, der iklæder sig et forklæde, når de er i køkkenet. Men med et maskulint håndlavet læderforklæde vil han nok kunne se fordelen i at beskytte sit tøj.

Se vores udvalg af læderforklæder her

Se alle læderforklæder

Krystalglas: Til den elegante hjemmebar

Barvognen er meget populær og en del af boligindretningen i mange hjem. Det ser da også smukt ud med elegante krystalglas og en karaffel ved siden af dekorative spiritusflasker på en barvogn i retro look. Så uanset om han er til god rom og whisky eller ej, vil en barvogn med smukke krystalglas tilføre boligindretningen et elegant touch.

Se vores store udvalg af drinksglas her

Se alle drinksglas

Køkkenknive: Den skarpeste i skuffen

Er han den skarpeste kniv i skuffen, ved han også, hvor vigtig en kvalitetskniv er for det endelige resultat i køkkenet. Kniven skal være skarp og have et ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden – så har han nemlig alle muligheder for at brillere i køkkenet.

Se vores store udvalg af køkkenknive her

Se alle køkkenknive

Læs også: Her er de perfekte mandelgaver