Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Udeliv

Sådan gør du din terrasse mere hyggelig

Sommeren er over os, og dit hjem får nu et ekstra rum – terrassen. Få masser af inspiration til, hvordan du skruer op for hyggen.

Skrevet af Imerco · 22 maj 2017

importedContent

Plads til afslapning

Gør op med dig selv, hvad du primært vil bruge din terrasse til. Drømmer du om hyggelige grillaftener, skal der bord og stole til. Skal terrassen hellere være en afslappende oase, skal du måske indrette den med bløde loungemøbler eller rustikke pallemøbler i stedet. Uanset hvad du vælger, er det en god idé at have et par store gulvpuder eller puffer og flere små borde, som giver fleksibilitet og indbyder til uhøjtidelig afslapning for store og små.

Se alle havemøbler

Bløde puder og tæpper

Store bløde puder, hynder og tæpper er ideelle til at skabe hygge på terrassen, og når solen dykker og temperaturen falder, er det skønt at nyde stilheden med et vattæppe omkring dig. Vælg gerne nogle i glade farver og finurlige mønstre, og opbevar dem i en stor kurv i hjørnet af terrassen, når du ikke bruger dem.

Udeliv, hynder, plaider

Se alt til haveindretning

Læs også: Sådan vedligeholder du kurvemøbler

Go green

Du kan næsten ikke få planter nok på din terrasse. Skab din egen lille jungle med krukker med dine yndlingsblomster eller måske nogle planter, du kan spise? Det er lækkert at kunne plukke sine egne tomater eller jordbær til aftensmaden – og så giver de mange planter en skøn stemning.

Blomster på havebord

Se alle krukker

Tænd lys

Terrassen er ikke kun til at nyde solen i dagtimerne – med masser af levende lys er den også et skønt opholdssted, når mørket falder på. Lad gerne lyset lyse op i flere niveauer med olielamper eller fakler på gulvet, fyrfadsstager på bordet, lanterner på terrassegulvet eller lyskæder hængende fra parasollen eller husets udhæng.

Se vores udvalg af lanterner fra Holmegaard her

Se alle lanterner

Prikken over i’et

Det sidste, der får hyggen til at brede sig på terrassen, er masser af fine pynteting. Lav en lille opstilling af søde figurer i cement eller porcelæn i hjørnet, hæng en magasinholder op på væggen og læg en farvestrålende dug på bordet. Det er de små detaljer, der tæller.

Tekstiler til terrassen

Se alt til haveindretning Giv terrassen et hjemligt touch med et smart udendørstæppe under bordet eller havestolene.