Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Udeliv

Husk de kølige drikke i sommervarmen

Sommervarmen er skøn, men den får dig også til at sukke efter kølige drikke – eller måske en læskende hjemmelavet is. Alfa omega er, at du holder dig hydreret. Vi guider her til, hvordan du nemt og lækkert holder væskebalancen i skak på en hed sommerdag.

Skrevet af Imerco · 9 juli 2017

importedContent

Sommerdrikke – lige til at tappe

Stil en stor dispenser ud på terrassen, så det er nemt at tappe en iskold forfriskning. Du kan for eksempel fylde dispenseren med vand, isterninger og friske jordbær, skiver af citron eller mynteblade for at give vandet et frisk og sommerligt touch. Det smager skønt og ser flot ud samtidig.

Se alle drinkdispensere

Karaffel til kølig terrassehygge

Det er vigtigt at drikke nok vand i varmen, og det glider bare lidt lettere ned, når det er iskoldt. Sørg derfor for altid at have et par flasker eller karafler med vand på køl. Vælger du en termoflaske eller en karaffel med neoprendragt, holder vandet sig koldt længe efter, du har taget det med udenfor.

Se alle karafler

Drik vand med stil

Der er fuld fart på om sommeren, så en cool drikkeflaske til vand er altid god at have i tasken. Uanset hvor du er i landet, kan du næsten altid finde en kold hane at tappe af. Og har du et termokrus, kan det ikke bare holde din kaffe varm, du kan også bruge det til at holde vandet køligt.

Eva Solo drikkeflaske og termokop

Se alle drikkeflasker

Tag en smoothie med på farten

En lækker smoothie er også et hit i sommervarmen, hvor du måske ikke har lyst til at spise så meget, som du plejer. Med en smart to-go smoothie blender smider du bare dine yndlingsfrugter i blenderen med lidt danskvand og isterninger. Så er du klar til at stryge ud af døren med en hjemmelavet smoothie i tasken.

Hjemmelavet is

Sommertid er istid. I stedet for at smide alle dine penge efter iskiosken, kan du hurtigt og nemt lave dine egne is derhjemme. På den måde bestemmer du også selv, om du skal gå all-in på flødeis med chokoladeovertræk eller lave en sundere og mere læskende variant ved at fryse en smoothie eller friskpresset juice.

Se alle ismaskiner

Få lækre isopskrifter

Prøv også at sætte en halv banan, et stykke vandmelon eller honningmelon på en ispind, og læg frugten i fryseren. Efter et par timer har du en nem og sund is.