Kopi Af Ikke Navngivet Design (45) (1) (1)

Ditte Julies chokoladebarer med riller

Ditte Julies hjemmelavede chokoladebarer med fyld af en blød og lækker hindbærkaramel vil med garanti overraske dine gæster.

Skrevet af Imerco · 8 september 2022

Bare én... eller måske to... Ditte Julies chokoladebarer med en flydende midte af hindbærkaramel frister så meget, at de ikke er til at modstå.

Det skal du bruge

Hindbærkaramel

• 1 dl piskefløde
• 1 spsk. hindbærstøv
• 2 nip havsalt
• 150 g gold chokolade


Chokoladeskaller

• 300 g hvid chokolade
• 30 g kakaosmør
• Mørk rosa pulverfarve

Sådan gør du 

Hindbærkaramel

  • Varm fløde, hindbærstøv og salt op i en gryde.
  • Hak chokolade groft og hæld den varme fløde over.
  • Rør til alt chokoladen er opløst.
  • Kom karamellen på en sprøjtepose og lad køle.

Chokoladeskaller

  • Temperér chokolade og tilsæt kakaosmør og pulverfarve (læs om temperering af chokolade her).
  • Hæld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med riller. Bank/ryst overskydende chokolade ud igen.
  • Skrab overfladen og stil formen på køl.
  • Gem den overskydende chokolade til at lukke dine chokoladebarer med til sidst.
  • Fyld chokoladeskallerne med hindbærkaramel når skallerne har sat sig.
  • Luk barerne med overskydende chokolade. Stil formen på køl til
    chokoladen har sat sig helt.
  • Bank chokoladebarerne ud af formen. Velbekomme!