Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Køkkentips

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser

Er du til lækker juice, hvor du udnytter din frugt og grøntsager optimalt? Så hør slow juicer-ekspert Julie Houmann fortælle dig, hvorfor det er helt genialt at eje en slow juicer.

Skrevet af Imerco · 1 oktober 2016

importedContent

Julie Houmann, tidligere elitesportsudøver der står bag Slowjuicecopenhagen 

Juicemaskiner og saftpressere har en høj centrifugalkraft, når frugterne og grøntsagerne slynges rundt inde i maskinen. En slow juicer er langsommere og kværner i stedet grøntsager og frugt. Det gør, at der bevares flere næringsstoffer. Så hvis du vil have flere vitaminer og mineraler ud af din juice, så er slow juiceren genial!

Se alle slow juicere

Derfor skal du have en slow juicer derhjemme

Vidste du, at du kan risikere at miste op til 40 procent vitaminer, hvis du centrifugerer din juice? Det sker ikke, hvis du slow juicer. En anden fordel ved slow juiceren er, at den udnytter frugterne og grøntsagerne maksimalt. Du vil komme til at opleve meget mindre madspild og få meget mere juice.

Se vores store udvalg af slow juicere her

Tænk på din slow juicer som en slags wok! Se, hvad du har i køleskabet eller køkkenhaven, put det ned i slow juiceren og prøv dig frem. Forskellige kombinationer giver forskellige smagsoplevelser. Eksperimentér endelig og brug sæsonens frugt og grønt, så vil du hele tiden opdage nye smage og finde nye yndlingsjuices.

Se vores store udvalg af slow juicere her

Er du alligevel i gang med at juice, så hold dig ikke tilbage fra at lave store portioner. Så er der heller ikke så meget rengøring bagefter. Og med en slow juicer kan juicen sagtens holde sig flere dage i køleskabet. Du skal bare hælde juicen på flasker og fylde dem så meget op som muligt. Mindre ilt giver nemlig længere holdbarhed.

Vil du gerne pifte din juice lidt op, så put lidt nødder eller dadler i. Læg for eksempel mandler i blød natten over og smid det i din juice med lidt vand – det søder.

Simpel rødbede/ingefær juice – så lækkert: 

  • Bland rødbede, ingefær, æble og citron i slow juiceren.
  • Rødbeden giver selve smagen.
  • Ingefær giver et opstrammende touch.
  • Æble giver en smule sødme.
  • Citron sørger for friskheden – et voilá!

Se alle slow juicere