Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Køkkentips

Sådan bliver du den ultimative bartender i hjemmebaren

Giv dine gæster en festlig oplevelse og udstyr hjemmebaren med det rette grej, så er det ingen sag at servere cocktails, som kan måle sig med barernes udvalg – læs med her og få tips til, hvordan du bruger hjemmebarens grej til at mikse cocktails og hurtige sjusser.

Skrevet af Imerco · 24 november 2020

importedContent

Server drinks i balance

Når du mixer drinks derhjemme, er det vigtigt altid at måle alkohol af i de rigtige mængder for at sikre den rette balance mellem ingredienserne og få den bedste smag frem.

Hvis du er til de enkle drinks med to ingredienser – som for eksempel gin og tonic - så kan et målebæger og rigeligt is være det, der redder smag, konsistens og servering af dine drinks. 

Fyld et longdrink glas - for eksempel fra Rosendahl Grand Cru serien - med is, brug drinksmålebægret til at måle ingredienserne af og hæld dem i glasset, miks og rør rundt med en røreske.

Vælg en snoet cocktailske og hæld tonic i glasset langs med skeen, det giver en elegant servering.

Se alle drinksglas her

Hjemmebaren

Cocktails skal shakes!

En shaker er essentiel at have i hjemmebaren, når du mixer cocktails med mange ingredienser. For jo mere du shaker, jo bedre bliver cocktailen. 

Mål ingredienserne korrekt af, hæld dem i shakeren og sæt låget på. Når du ryster shakeren, skal du holde med en hånd på låget og en hånd om den nederste del. Ryst shakeren frem og tilbage og med så meget kraft, du kan.

TIP: Lad være med at komme is i shakeren, når du mixer cocktails – så undgår du at fortynde alkoholen

Pift dine cocktails op til sidst, når de er shaket, som de skal, ved at servere dem med is, skiver af citrusfrugt, sugerør eller måske en festlig paraply - og altid i smukke glas - så er det bare at sige skål!

TIP: Server drinken i glas, der er kølet af på forhånd, så holder drinkens temperatur og smag længere


Se Rosendahl Grand Cru barserien her