Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Køkkentips

Pift dit køkken op med lækkert køkkenudstyr

Det er de små detaljer, der tæller, og ofte skal der ikke mere til end et viskestykke i nye farver eller en smuk kogebog for at give dit køkken nyt liv. Vi har samlet seks typer køkkenudstyr, der let kan give dit køkken et pift.

Skrevet af Imerco · 17 september 2017

importedContent

Et strejf af farve

Et viskestykke behøver bestemt ikke at være det klassiske hvide med blå tern, og faktisk er det lille stykke stof en nem måde at skabe nyt liv i dit køkken på. Gå efter viskestykker i sprudlende farver eller mønstre, hvis du trænger til et farvepift, eller vælg et par mere diskrete i sorte eller mørkegrå nuancer.

Se alle viskestykker og karklude

Imerco Home viskestykker og karklude

Er du modig, kan du male en afdæmpet farve på dine køkkenvægge – det skaber en flot kontrast til et lyst køkken.

Lad det praktiske pynte

Der er ingen grund til at gemme dine køkkenmaskiner væk inde i skabet. Stil det maskindrevne køkkenudstyr frem på bordet som pynt – så sikrer du dig samtidig, at du får brugt dem meget mere. Uanset om du har brug for en røremaskine, blender, brødrister eller bare en elkedel, så gå efter et elegant design i smukke farver, som du bliver glad af at kigge på.

Se alle køkkenmaskiner

SMEG køkkenudstyr

Se også: 8 nemme tips: Brug din røremaskine i dagligdagen

Mere end et gran salt

Intet køkken uden salt og peber, der nok er de krydderier, vi bruger allermest herhjemme. Et salt og peber-sæt er et smukt element på spisebordet, som samtidig kan være med til at understrege din personlige stil i køkkenet, uanset om du er til stilrent rustfrit stål, elegant porcelæn eller rustikt træ.

Se alle salt- og peberkværne

cook & baker saltkar

Det stilfulde spækbræt

En vigtig del af dit køkkenudstyr er spækbrættet. Og udover det er et helt uundværligt praktisk element i madlavningen, så er det også perfekt til at give dit køkken et råt look. Sæt dine træskærebræt skråt op ad væggen, og skab en hyggelig krog på køkkenbordet med krydderier, olier og urter.

Se alle skærebrætter

Bitz serveringsbræt

Se også: 6 skærebrætter: Hvilket skal du bruge til hvad?

Det er ikke kun køkkenudstyret, der kan give dit køkken et pift. Fyld dit køkken med grønt i form af friske krydderurter og klassiske potteplanter som kaktusser og sukkulenter. De grønne planter er med til at skabe liv i et rum, der ellers hurtigt kan blive lidt klinisk.

Et personligt præg

En etagere er en anden nem måde at få masser af personlighed ind i dit køkken på – uden at det kræver en masse huller i væggen. Den smalle hylde er ideel til at stille dine krydderurter, fine krydderiglas og yndlings marinader og olier på. 

Se alle etagere

Se vores udvalg af etagere til køkkenet her

Redskaber lige ved hånden

En redskabskrukke skaber hygge på dit køkkenbord, samtidig med at du har alle dine grydeskeer, paletter og andet køkkenudstyr lige ved hånden på en dekorativ måde. Du kan også bruge redskabskrukken til bestik, frugtstænger eller hvad du ellers lige har brug for i dit køkken.

Se alle køkkenredskaber

Eva Solo toolbox