Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Mangler du nyt til køkken, bord eller bolig? Se alle tilbuddene her
Borddækning

Funklende fine juleborde

Man kan virkelig byde sine gæster smukt velkommen med et veldækket bord - og så er der ikke noget bedre end at gå og forberede sig til en hyggelig aften, når man pynter bordet. Find din favorit-stil her og få tips og tricks til juleborddækningen.

Skrevet af Imerco · 27 september 2022

Guld? Lyserød? Natur? Der er masser af inspiration at hente, når vi her viser dig fine bud på juleborde, der kan dækkes akkurat som du ønsker det.

Se alt til bordet.

Det moderne julebord

Et klassisk julestel i glimtende guld og varm julerød udgør her basen, der så har fået et ordentlig skud wauw-effekt i form af lyserød på bord, stole og servietter. Der er dækket op til en fest, der ikke kun er moderne, men også appetitvækkende sukkersød og smuk at se på.

Se mere til det moderne julebord her.

Det glimtende julebord

Giv den gas med guld og glimmer - så er julen reddet! Den glimtende, metalliske farve emmer af fest, så du kan roligt gå lidt glimmer-amok, hvis du vil skabe et gennemført, gyldent bord. Tørrede blomster i naturlige, varme toner er med til at skabe høje til bordet, hvor hvid porcelæn, elegant, klar glas og en dybblå bundfarve er kombineret til perfektion.

Se mere til det glimtende julebord her.

Det naturlige julebord

tag en dyb indånding og duft til mos, gran og eukalyptus, der danner en skøn og naturlig base for julebordet her. Julestellet med guirlander får det fineste modspil af mørkegrønne glas og glimtende, gyldent bestik, der sammen med fine figurer skaber en naturlig illusion af en frodig skovbund.

Se mere til det naturlige julebord her.

Det farverige julebord

Har du et klassisk, hvidt stel stående i skabet? Men synes du godt, der må ske lidt mere til jul? Så frygt ej, man kan sagtens skabe en regnbue-fin borddækning med et klassisk, hvidt stel. Blomster, lys, servietter og bordkort - giv det hele et drys med regnbuestøv og dit julebord bliver farverigt og smukt!

Se mere til det farverige julebord her.