Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Borddækning

Sådan dækker du det farverige julebord

Sæt kulør på julebordet og skab et farverigt festunivers med masser af personlighed. Se her, hvordan du dækker det farverige julebord, der skaber masser af julestemning.

Skrevet af Imerco · 26 oktober 2021

importedContent

Et julebord behøver ikke altid at være hverken traditionelt eller klassisk – selvom julen er en højtid, er der masser af plads til det uhøjtidelige. Tilfør dit julebord et personligt præg med farver og pynt i alle regnbuens nuancer. Et farverigt og excentrisk julebord kan sagtens være elegant og på samme tid emme af jul og hygge, selvom det ikke udelukkende er pyntet i røde og grønne farver.

Se alt borddækning

Brug et hvidt stel til dit farverige julebord

Hvidt og elegant

Et hvidt, smukt stel kan styles i mange forskellige retninger, og kan sagtens blive en del af et farverigt festunivers. Med et hvidt stel har du et elegant udgangspunkt for din julemiddag, som får lov til at stjæle fokus, og danner samtidig grundlaget for dine farverige elementer. Hold dugen enkel, bestikket stilrent og gå efter elegante vinglas.

Se alt Eva Trio Legio Nova

Tag udgangspunkt i et farvetema

Hvis du har en yndlingsfarve, kan du med fordel tage udgangspunkt i denne. Kombinér den med flere komplementærfarver i forskellige nuancer. På denne måde skaber du et interessant og moderne sammenspil af farver, uden at det bliver rodet at se på.

Pynt dit farverige julebord med farverige blomster

Farverigt blomsterflor

Iscenesæt et vildt miks af blomster i forskellige farver, som passer ind i dit farvetema, og lav en sand blomstersymfoni. Det giver din borddækning en energisk eksplosion af indtryk og ikke mindst dufte. Du kan også bruge indfarvet mos, som på smukkeste vis danner grundlaget for dit farverige julebord.

Lad en kageopsats fungere som uhøjtidelig ”station” for bordpynt. Udskær evt. 2 runde flamingo-plader, som har større diameter end din kageopsats og dekorér dem med indfarvet mos. Brug dem som plateau for kageopsatsen.

Se alle vaser

Med funky julekugler kan du skabe et ægte festunivers på dit farverige julebord

Funky julekugler og farverigt pynt

Sæt prikken over i’et med funky julekugler med legesyge motiver og pynt i adskillige farver. Lad servietter, bordkort, lys, julekugler og andet pynt optræde i alle regnbuens nuancer, så de understreger dit farvetema.

Se alt Casa Christmas julepynt