Om Imerco

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med mere end 170 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning inklusiv moms på ca. 1,5 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I dag udmærker Imerco sig ved at være Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder.

I 2018 lancerede Imerco et nyt butikskoncept med navnet Imerco Home. Imerco Home-butikkerne har udover Imercos vanlige sortiment et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver.

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Vision
Imerco vil være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver gennem et bredt online sortiment og inspirerende butikker landet over.

Mission
Vi skaber appetit på livet.

Pressemeddelelser

Her kan du læse pressemeddelelser for Imerco.