Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Gør klar til udeliv og udehygge. Find alt i havemøbler, grill og udelamper her
  • Hjem
  • Om Imerco
  • Ledige stillinger

ØNSKER DU AT GØRE KARRIERE HOS IMERCO?

Imerco er Danmarks største og stærkeste butiks- og gavekæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør. Vi har mere end 160 Imerco og Imerco Home-butikker samt en webshop. Hver eneste dag i hver eneste butik går Imercos medarbejdere til dagens opgaver med stor appetit på livet.

Vores medarbejdere gør hver dag deres ypperste for at yde god service og give faglige råd. Vi sørger for at klæde vores medarbejdere grundigt på til at kunne løse denne opgave. Dette gør vi blandt andet gennem uddannelse i produktkendskab, dekorationskurser med mere.

Som medarbejder i Imerco bliver du en del af en spændende detail-koncern. En koncern med et godt arbejdsmiljø og en klar ambition om at tiltrække de fagligt dygtigste medarbejdere. Vi stiller store krav til vores medarbejdere, men vi er også parate til at imødekomme vores medarbejderes krav til os.

Hos os får du mulighed for at udvikle dig, hvis du er ambitiøs og du kan opnå en spændende karriere – måske som butikschef, indkøber eller lign.? Ellers er der også rig mulighed for at blive specialist inden for fagområdet.

Du får mere end 1.600 kolleger spredt over hele landet, og i den enkelte butik får du hurtigt tildelt et ansvar.

Vi ønsker at være en åben og troværdig virksomhed, der tager ansvar for at drive forretning på ansvarlige vilkår. Derfor har vi formuleret en vision, en mission og tre kerneværdier; indsigt, initiativ og interesse. Vores værdier er en naturlig del af vores hverdag og den måde, hvorpå vi servicerer vores kunder og omgås hinanden. Læs mere om vores værdier her.