Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
  • Hjem
  • Bæredygtighed
  • Egne brands

Imercos egne brands

Iconer #Ebe3db 3040X2000

En række af de brands, som du finder hos Imerco, er vores egne. Det er brands, Imerco ejer og producerer. Fælles for disse brands er, at det er udstyr til køkkenet, til borddækningen og til boligen, som er veldesignede, til at betale og passer ind i de fleste danske hjem.

Hos Imerco har vi igennem mange år arbejdet på at gøre vores egne produkter og brands mere ansvarlige. Vi er nået langt, men ikke langt nok. Derfor har vi fokus på atoptimere produktionen og distributionen af vores egne varer i en grønnere og mere miljøvenlig retning.

Det gælder i produkternes tilblivelsesproces, men i høj grad også valg af emballage, brug af genbrugsmaterialer samt produkternes generelle holdbarhed, når de tages i brug hos kunden. Ydermere omfatter det også bortskaffelsesmulighederne, så produkternes enkeltdele kan genanvendes bedst muligt, såfremt de affaldssorteres korrekt.

Her kan du læse, hvilke tiltag der er særligt aktuelt for hvert brand netop nu. Du kan også klikke dig videre og se alle vores egne varer og shoppe dine favoritter.

Cook & Baker logo

Prisvenlige produkter til hverdagens behov

Med et bredt sortiment af hverdagsvenlige produkter til køkkenet er Cook & Baker Imercos største brand. Her finder du alt fra piskeris til køkkenmaskiner – alt sammen i prisvenlige udgaver, der muliggør en gnidningsfri hverdag, særligt på grund af høj funktionalitet og holdbart design.

Vores grønne fokus:

Der arbejdes løbende på at reducere CO2-aftryk i den samlede produktion – heri blandt fokuseres på at sænke elforbruget under produktion samt at prioritere FSC-certificerede materialer til både produkter og emballage.

Linjen Cook & Baker Responsible er et undermærke til hovedmærket, hvor der er særligt fokus på recirkulation og produkter, der kan holde i lang tid. Ligeledes er også brugen af genanvendte materialer i selve produkterne i højsædet, mens al emballage i denne serie er FSC-certificeret.

Se alle produkter fra Cook & Baker

erik bagger a/s logo

Klassisk og elegant service til alle anledninger

Produkterne fra erik bagger a/s dækker alle de vigtige elementer til at skabe en elegant og klassisk stil på bordet. Her kan du eksempelvis indtage hverdagsmåltider af guldbelagt bestik, mens der skåles i krystalglas, der omfavner din favoritvin på elegant vis. Mærkets DNA er præget af en gennemgående sans for designets smukke detaljer, der samtidig understøttes af sin høje grad af funktionalitet og brugbarhed. 

Vores grønne fokus:

Alle produkterne fra erik bagger a/s skabt til at holde mange år frem, hvilket sikrer produkterne lang levetid som funktionelle brugsgenstande.

Der fokuseres på udelukkende at producere af træ, som er FSC-certificeret, mens blandt andet skærebrætterne i serien Core, er produceret på et savværk, der drives af solcellestrøm.

Cathrineholm logo

Funktionel emalje i prisvindende design

Med smukt 1960’er-design i holdbar emalje er produkterne fra Cathrineholm en relancering af det prisvindende design, der med sine farverige striber tilføjer legesyghed og blikfang til hjemmet. Produkterne er designet af den anerkendte smykke- og emaljedesigner Grete Prytz Kittelsen, som har skabt disse funktionelle emaljerede produkter, der aldrig går af mode.

Vores grønne fokus:

Alle produkter er håndlavede efter bedste japanske forskrifter og kun produceret i begrænset antal. Ligeledes er alt træ og æsker FSC-certificeret.

Hertil kommer, at produkterne gerne går i arv gennem generationer og kun sjældent skiftes ud eller kasseres.

CASA Living logo

Interiør til alle danske hjem

Med sin alsidige stil er interiørprodukterne fra CASA Living designet og fremstillet med henblik på at skabe personlige hjem, som indebærer møbler og brugsgenstande, der skaber glæde i lang tid. Her finder du blandt andet bløde tekstiler i de fineste prints til soveværelset, havemøbler til udestuen, som skaber den perfekte afslappende atmosfære eller holdbare serveringsstel, som alt sammen passer ind i det fleste danskeres hjem.

Vores grønne fokus:

Langt de fleste tekstiler er GOTS-certificerede, mens størstedelen af alt glas og porcelæn er produceret i Europa. Det har vi valgt, for at sikre nærhed og kontrol med produktionsforhold og kvalitet.

by Ditte Julie logo

Din vej til mesterlige kager

I 2015 fulgte vi hele Ditte Julies vej til semifinalen i det populære tv-program Den Store Bagedyst på DR1. Siden da er hun fortsat i samme spor og udfolder sin særligt gode fornemmelse for æstetik, velsmagende opskrifter og kagepynt til daglig. Hendes univers kan du få smagfulde bidder af gennem denne produktlinje, hvor du finder alt fra flødebolleforme til serveringsstel – alt sammen i Ditte Julies helt personlige og æstetiske udtryk.

Vores grønne fokus:

Produkterne fremstilles efter nøje udvælgelse og under kontrollerede forhold primært i Europa. Der produceres fortrinsvis i materialer, der holder i mange år frem. Blandt andet vælges platinum silikone over plastik, mens multifunktionalitet i designet også prioriteres.

Timm Vladimir logo

Lav mad som en professionel

Bedst kendt som vinder af og vært på diverse Tv-programmer, er Timm Vladimir manden bag køkkenserien Timm Vladimir Kitchen, som indebærer alt, hvad enhver hverdagskok har brug for. Timms uhøjtidelige tilgang til at lave mad skinner igennem hans produkter, som både er kompromisløse og yderst brugbare, mens de også har et gennemført æstetisk look, som højner ethvert almindeligt køkken til professionel legeplads.

Vores grønne fokus:

Alt træ er fortrinsvist FSC-certificeret, mens produkterne er designet med henblik på at holde en livstid eller længere, hvis de anvendes, opbevares og vedligeholdes på korrekt vis.

Shop efter certificering

FSC certificeringen er din sikkerhed for, at planter og dyr beskyttes og arbejderne i skoven har ordentlige rammer.

Se mere her

GOTS certificeringen er din garanti for, at produktionen er miljømæssig og social ansvarlig igennem hele forsyningskæden.

OEKO-TEX er din garanti for, at tekstilet er testet og fri for skadelige stoffer.