Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Gør klar til udeliv og udehygge. Find alt i havemøbler, grill og udelamper her
  • Hjem
  • Nytårsaften

INSPIRATION TIL NYTÅRSAFTEN

Bl 12 (1)
86 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Alfredo Brødkurv, guldfarvet, large
Sølvfarvet
Guldfarvet
Spar 48%

Georg Jensen

Alfredo Brødkurv

Ø 21 cm - Rustfrit stål - Guld

Ikke medlem
629.95
Medlemspris
329.95
Georg Jensen hvidvinsglas Bernadotte Hvidvinsglas - 6 stk.

Georg Jensen

Bernadotte Hvidvinsglas...

43 cl - Blyfri krystal - Klar

Pris
629.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 86 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/nytaarsaften

En festlig nytårsaften

Et brag af en fest

Nytårsaften er årets sidste fest, hvor vi siger tak for det forgangne år, og byder det nye år velkommen – og det skal selvfølgelig ske med manér! Det vil sige bobler, kransekage, en flot borddækning, god mad og selvfølgelig et skønt selskab. På denne aften er der både plads til traditioner og fornyelse, hvilket gælder alt fra maden til borddækningen. Lad dig inspirere til en brag af en fest på årets sidste aften.

Split Hero (4)

Inspiration til nytårsfesten

Find inspiration til den perfekte borddækning, den gennemførte bar og den hyggeligste stemning her på siden. Eller tag et kig på resten af vores spændende sortiment og skab rammerne for det perfekte nytår. Uanset om din nytårsfest skal være stor eller lille, kan du skabe de perfekte rammer ved hjælp af den helt rigtige belysning, en smuk dug og den gode mad. Og naturligvis det gode selskab – men det står du jo selv for.

En nytårsborddækning der imponerer

Hvis der er noget, der skaber masser af stemning, så er det nytårsbordet! Og eftersom det er årets sidste – og det nye års første – fest, så skal der gøres noget særligt ud af borddækningen til nytår. Så find den pæne dug frem og få fingrene i det helt rigtige stel og de fineste glas til en forrygende fest. Dét der skaber hele stemningen, er jo borddækningen, som ligeledes danner rammerne om årets sidste middag. Derfor er det værd at gøre noget ud af årets sidste borddækning, som jo gerne skal glitre og imponere gæsterne. Men hvilken nytårsborddækning er du mon mest til

Find alt til nytår hos Imerco

Nytårsaften skal fejres med et brag! Derfor har vi samlet de bedste produkter til dig, som ønsker en festlig og hyggelig nytårsfest med alt, der hører sig til. Du finder alt køkkengrej, borddækning og udstyr til den perfekte nytårsaften i din lokale Imerco og på imerco.dk. På netop denne aften er der ingen grund til at gå ned på nogen af delene, så hvad venter du på?

Sådan får du et smukt

Nytårsbord

En rigtig nytårsfest kræver ikke kun godt selskab, men også lidt ekstra glimmer, festlige indslag og ikke mindst en smuk borddækning med det helt rigtige stel, glas og bestik. Sæt stemningen for en festlig og hyggelig aften med vores guide til en smuk nytårsfest.

Sprudlende bobler

Champagne er et must til nytårsaften, for der er ingen fest uden sprudlende bobler – i hvert fald ingen nytårsfest! Og eftersom det er årets sidste aften, og champagnen også er forbeholdt de særlige begivenheder resten af året og livets store øjeblikke, så er det vigtigt at have champagneudstyret i orden, så du altid er klar til en ordentlig fejring. Vi har derfor samlet det vigtigste champagneudstyr til nytårsfesten – og resten af årets festligheder.

Hvorfor drikker man champagne til nytår?

De gyldne, sprudlende bobler har altid været et symbol på livets festlige øjeblikke, højtider og særlige anledninger og begivenheder. Eftersom nytåret er årets festligste aften, så er det selvfølgelig på sin plads at fejre aftenen med champagne, som traditionen tro drikkes kl.24, når det nye år begynder.

Hvornår åbnes champagnen nytårsaften?

I Danmark åbner man traditionen tro champagnen kl. 24, imens der synges med på ’Vær velkommen, Herrens år’ og kransekagen spises.

Sådan laver du et

champagnetårn

Champagnetårn eller champagne-pyramide - uanset hvad du kalder det, fremstår det som en imponerende skulptur, der gerne må være en del af nytårsaften. Se hvordan du bygger et champagnetårn.

Hav champagneudstyret i orden

champagnesabel

Skal nystårsfesten være særligt ekstra-vagant, så skal du have fat i en champagnesabel. Med en sabel vil du med garanti imponere og overraske dine gæster samtidig med, at du får poppet champagnen med bravur. Sabling af den boblende drik er den perfekte måde at sætte gang i nytårsfesten på, og vil helt sikkert gøre aftenen uforglemmelig.

Se alle champagnesabler

Champagnekøler

Champagnen nydes allerbedst, når den er kold, og det sikrer du bedst med en champagnekøler. Den giver desuden en stilet servering, som ligeledes kan indgå som en del af din nytårsborddækning. Derfor skal du have fat i en champagne-køler, hvis du vil gå all in til nytårsfesten og have dit champagne-udstyr i orden.

Champagneglas

Servér champagnen på behørig vis med smukke champagneglas – de skaber en elegant servering af de lækre bobler. Det eneste spørgsmål er bare, hvilket champagne-glas er du til? Champagne-skåle eller champagne-fløjten? Og hvordan skal stilen være?

Champagneprop

Har du champagne til overs efter kl. 24 kan du bruge en champagne-prop, som lukker tæt om din flaske, så du har lidt til senere også. Du kan også bruge en champagneprop til at sikre de dyre dråber efter festen. Med proppen bliver din champagne holdt frisk, smagfuld og fyldt med bobler. Den er et must have i enhver hjemmebar.

FORKÆL GÆSTERNE MED EN NYTÅRSDRINK

Byd dine nytårsgæster velkommen til festlighederne med en lækker nytårsdrink. En nytårsdrink sætter stemningen, og er en festlig tilføjelse til din nytårsaften. Brug den som en lækker forfriskning ved gæsternes ankomst eller som en aperitif. Uanset er det essentielt at have dit barudstyr i orden, så du kan kreere årets nytårsdrink samt drinks til resten af aftenen – og natten.

NYTÅRSMENUEN – HVAD SPISER MAN TIL NYTÅR?

Foruden den blændende smukke borddækning skal maden jo også gerne feje benene væk under dine gæster, og derfor er det ikke helt uvæsentligt at have køkkenudstyret i orden. Med det rette køkkenudstyr får du nemlig lidt hjælp i køkkenet, hvilket er kærkomment, når gæsterne ankommer, og sveden på panden pibler frem. Der er nemlig en vis forventning til maden, som jo er årets sidste middag, på en aften som nytårsaften.

NYTÅRSDESSERTEN

For at fuldende årets sidste middag er en lækker dessert på sin plads. Her er der mange muligheder for at nytænke desserten, som både kan være en klassisk chokoladefondant med et twist eller en lækker creme brulé.

Inspiration til dit nytår

Petit Four Top

Desserter og kager

Kransekage petit fours i airfryer

Laver du selv kransekagen til nytår? Og har du en airfryer? Så er du allerede næsten i mål med året sødeste, skønneste lille hapser til at byde det nye år velkommen med.