Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: Spar 25% på populære brands*. Se tilbuddene her
  • Hjem
  • Nytårsaften

INSPIRATION TIL NYTÅRSAFTEN

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
182 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Barsæt - 5 dele
Spar 33%

CASA Living

Barsæt - 5 dele

Shaker, målebæger, støder, istang og is-si

Ikke medlem
299.95
Medlemspris
199.95
Fragt fra 19.00

Viser 80 ud af 182 produkter

https://www.imerco.dk/nytaarsaften

Nytårsaften

Et brag af en fest

Nytårsaften er årets sidste fest, hvor vi siger tak for det forgangne år, og byder det nye år velkommen – og det skal selvfølgelig ske med manér! Det vil sige bobler, kransekage, en flot borddækning, god mad og selvfølgelig et skønt selskab. Intet andet kan gøre det på årets sidste festaften, hvor alt helst skal gå op i en højere enhed. På denne aften er der både plads til traditioner og fornyelse, hvilket gælder alt fra maden og drinks til borddækningen. Lad dig inspirere til en brag af en fest på årets sidste aften.

Hvornår starter det nye år?

Det nye år starter på nytårsdag d. 1. januar – det vil sige dagen efter nytårsaften d. 31. december, som er afslutningen på det forgangne år.

Inspiration til nytårsfesten

Find inspiration til den perfekte borddækning, den gennemførte bar og den hyggeligste stemning her på siden. Eller tag et kig på resten af vores spændende sortiment og skab rammerne for det perfekte nytår.

Uanset om din nytårsfest skal være stor eller lille, kan du skabe de perfekte rammer ved hjælp af den helt rigtige belysning, en smuk dug og den gode mad. Og naturligvis det gode selskab – men det står du jo selv for.

Nytårsborddækning der imponerer

Hvis der er noget, der skaber masser af stemning, så er det nytårsbordet! Og eftersom det er årets sidste – og det nye års første – fest, så skal der gøres noget særligt ud af borddækningen til nytår. Så find den pæne dug frem og få fingrene i det helt rigtige stel og de fineste glas til en forrygende fest. Dét der skaber hele stemningen, er jo borddækningen, som ligeledes danner rammerne om årets sidste middag. Derfor er det værd at gøre noget ud af årets sidste borddækning, som jo gerne skal glitre og imponere gæsterne. Men hvilken nytårsborddækning er du mon mest til?

Hav champagneudstyret i orden

Champagne er et must til nytårsaften, for der er ingen fest uden sprudlende bobler – i hvert fald ingen nytårsfest! Og eftersom det er årets sidste aften, og champagnen også er forbeholdt de særlige begivenheder resten af året og livets store øjeblikke, så er det vigtigt at have champagneudstyret i orden, så du altid er klar til en ordentlig fejring. Vi har derfor samlet det vigtigste champagneudstyr til nytårsfesten – og resten af årets festligheder.

Champagnesabel

Skal nystårsfesten være særligt ekstravagant, så skal du have fat i en champagnesabel. Med en sabel vil du med garanti imponere og overraske dine gæster samtidig med, at du får poppet champagnen med bravur. Sabling af den boblende drik er den perfekte måde at sætte gang i nytårsfesten på, og vil helt sikkert gøre aftenen uforglemmelig.

Champagnekøler

Champagnen nydes allerbedst, når den er kold, og det sikrer du bedst med en champagnekøler. Den giver desuden en stilet servering, som ligeledes kan indgå som en del af din nytårsborddækning. Derfor skal du have fat i en champagnekøler, hvis du vil gå all in til nytårsfesten og have dit champagneudstyr i orden.

Champagneglas

Servér champagnen på behørig vis med smukke champagneglas – de skaber en elegant servering af de lækre bobler. Det eneste spørgsmål er bare, hvilket champagneglas er du til? Champagneskåle eller champagnefløjten? Og hvordan skal stilen være?

Hvorfor drikker man champagne til nytår?

De gyldne, sprudlende bobler har altid været et symbol på livets festlige øjeblikke, højtider og særlige anledninger og begivenheder. Eftersom nytåret er årets festligste aften, så er det selvfølgelig på sin plads at fejre aftenen med champagne, som traditionen tro drikkes kl.24, når det nye år begynder.

Hvornår åbnes champagnen nytårsaften?

I Danmark åbner man traditionen tro champagnen kl. 24, imens der synges med på ’Vær velkommen, Herrens år’ og kransekagen spises.

Forkæl gæsterne med en nytårsdrink

Byd dine nytårsgæster velkommen til festlighederne med en lækker nytårsdrink. En nytårsdrink sætter stemningen, og er en festlig tilføjelse til din nytårsaften. Brug den som en lækker forfriskning ved gæsternes ankomst eller som en aperitif. Uanset er det essentielt at have dit barudstyr i orden, så du kan kreere årets nytårsdrink samt drinks til resten af aftenen – og natten.

Nytårsmenuen – hvad spiser man til nytår?

Foruden den blændende smukke borddækning skal maden jo også gerne feje benene væk under dine gæster, og derfor er det ikke helt uvæsentligt at have køkkenudstyret i orden. Med det rette køkkenudstyr får du nemlig lidt hjælp i køkkenet, hvilket er kærkomment, når gæsterne ankommer, og sveden på panden pibler frem. Der er nemlig en vis forventning til maden, som jo er årets sidste middag, på en aften som nytårsaften.

Servér lækre østers med en østerskniv

Står nytårsmenuen på trøfler, kaviar eller måske østers? Hvis ikke, så er der god grund til at skifte torsken ud med den eksklusive spise, østers. De er et populært valg til nytårsaften, hvor der skal noget ekstraordinært på menuen. De er både den perfekte appetizer eller en let forret, der står i fin kontrast til den tunge julemad vi har fået igennem december måned. Desuden passer østers jo perfekt til et glas boblende champagne, som også sagtens kan nydes som en del af vinmenuen. Med en østerskniv sikrer du, at dine østers åbnes rigtigt, og du undgår samtidig at komme til skade på årets sidste aften.

Nytårsdesserten

For at fuldende årets sidste middag er en lækker dessert på sin plads. Her er der mange muligheder for at nytænke desserten, som både kan være en klassisk chokoladefondant med et twist eller en lækker creme brulé.

Hvorfor spiser man kransekage til nytår?

Kransekagen, i tro følgeskab med champagnen, er blevet en fast bestanddel af nytårsaften. Kransekagen er nemlig et symbol på en festlig begivenhed. Oprindeligt var kransekage primært noget, som overklassen spiste til festlige lejligheder – gerne serveret sammen med et glas champagne. Det symboliserede nemlig velstand og ekstravagance, hvilket nytårsfesten hurtigt blev en del af. Og denne tradition har vi altså holdt fast i, dog for at signalere ekstravagance fremfor velstand. Kom ind i det nye år med en smuk og velsmagende kransekage med smarte kransekageforme eller kast dig ud i de anderledes kransekagebåde.

Find alt til nytår hos Imerco

Nytårsaften skal fejres med et brag! Derfor har vi samlet de bedste produkter til dig, som ønsker en festlig og hyggelig nytårsfest med alt, der hører sig til. Du finder alt køkkengrej, borddækning og udstyr til den perfekte nytårsaften i din lokale Imerco og på imerco.dk. På netop denne aften er der ingen grund til at gå ned på nogen af delene, så hvad venter du på?