OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Normann Copenhagen Lumberjack Lysestage

H 24 cm - Egetræ

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Lumberjack er en høj egetræs lysestage på 24 cm fra Normann Copenhagen. Lumberjack er en serie lysestager drejet i massivt træ, der står i kontrast til de tynde, kurvede taljer.Designer Simon Legald blev inspireret af skovhuggerne, der skaber utrolige træskulpturer, blot med en økse, hammer og majsel. Lysestagen har et enkelt udtryk med bløde indsnit og står stabilt på bordet, da den har et lod indbygget i bunden. Du rengører lysestagen med en fugtig klud.

Lumberjack er en høj egetræs lysestage på 24 cm fra Normann Copenhagen. Lumberjack er en serie lysestager drejet i massivt træ, der står i kontrast til de tynde, kurvede taljer.

Designer Simon Legald blev inspireret af skovhuggerne, der skaber utrolige træskulpturer, blot med en økse, hammer og majsel. Lysestagen har et enkelt udtryk med bløde indsnit og står stabilt på bordet, da den har et lod indbygget i bunden. Du rengører lysestagen med en fugtig klud.