Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Jul
  • Julegaver
  • Julegaver til hende

Julegaver til hende

Jul Green 01 3040X20002 NY3

Julegaver til hende, du gerne vil glæde.
Konen, kæresten, datteren, moren, veninden. 

116 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Alfabet kollektion Højhankskop - M, m, large
Hvid
Blå
(19)

Royal Copenhagen

Alfabet kollektion Højh...

33 cl - Porcelæn - Hvid

Pris
649.95
Fri fragt
Kun hos Imerco
Georg Jensen vaser Bloom Botanica Vase
Spar 42%
(4)

Georg Jensen

Bloom Botanica Vase

H 15 cm - Rustfrit stål - Blank

Ikke medlem
519.95
Medlemspris
299.95

Viser 20 ud af 116 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/jul/julegaver/julegaver-til-hende

Julegaver til hende

Forkæl kvinden

i dit liv

Synes du, at det er svært at finde de rigtige gaver til hende, du holder af? Uanset om det er konen, kæresten, datteren eller moren i dit liv, så kan du helt sikkert finde en gave til hende – men vigtigst af alt – den rigtige gave.

Adventsgaver (1)

Julegaver til hende

Du finder masser af god inspiration til skønne julegaver, som du kan give hende, du holder af. Vi har nemlig samlet vores bedste julegaveønsker til hende, så der er masser af sager at vælge mellem. Der er helt sikkert en ting eller to, som hun kan bruge. Så uanset om du ved, hvad hun skal have i julegave eller er på bar bund, så finder du både julegaven eller inspiration til julegaven her. Du vil kunne glæde hende uanset om ønskelisten er lang eller slet ikke eksisterer, så bare rolig – du kan finde en skøn julegave her.

Julegaveønsker til hende

Vi har samlet vores allerbedste julegaveønsker til hende, du gerne vil forkæle med en god julegave. Hvis du allerede ved, hvad hun skal forkæles med, så kan du nemt klikke gaven hjem – har du derimod ikke helt styr på julegaveønskerne, så skal du ikke snydes for lidt inspiration. Vi har nemlig også samlet en masse julegaveidéer, som du kan lade dig inspirere af. Så du vil helt sikkert kunne finde en julegave, som hun bliver glad for. Du kan jo gå efter noget hun er glad for – måske er hun vild med at bage? Eller elsker at indrette sin bolig? Det kan også være at hun elsker at style sit hår eller bare mangler noget til hverdagen? Du kan uden tvivl finde en lækker gave, der vil gøre hende glad juleaften.

En personlig gave

til hende

Giver du hende en personlig gave, vil du helt sikkert gøre hende glad. Det viser nemlig, at du har brugt tid på gaven, og at du har tænkt meget over den gave, du giver hende. Det vil hun helt sikkert sætte pris på. En personlig gave kan være mange ting, og du ved bedst, hvilken gave der vil passe perfekt til hende.

Find julegaver til hende hos Imerco

Hos Imerco finder du masser af skønne julegaver og julegaveidéer til kvinden i dit liv. Forkæl hende med en af hendes julegaveønsker eller find inspiration til en overraskende julegave til hende. Du kan klikke dig rundt på Imerco.dk og lade dig inspirere eller besøge din Imerco butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til hende. Begge steder vil du finde masser af julegaver til kvinderne i dit liv. Du vil også finde alle hendes favoritbrands såsom Casa Living, By Ditte Julie og Royal Copenhagen, så du vil helt sikkert finde den helt rigtige julegave.

En romantisk gave

til hende

Vil du gerne skrue op for romantikken, så kan du give hende en romantisk gave. Du kan give hende en forkælelsesgave med en lækker morgenkåbe, champagneglas og bobler. Eller en smuk vase, som hun kan bruge, når hun får smukke blomster fra dig. Der er mange muligheder for at give hende en uforglemmelig og romantisk gave. Husk at selvom gaven i sig selv måske ikke er så romantisk, så kan oplevelsen med gaven sagtens være det.

Find den rigtige gave til hende

Julegaven til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal give din kæreste i julegave? Selvom du kender hende godt, kan det stadig være svært at finde en helt særlig gave. Hos Imerco finder du alverdens lækre sager til din kæreste. Om det er noget, der gør hverdagen nemmere eller blot ren forkælelse, så kan du finde masser af gode bud på gaven, der glæder.

Julegaven til mor

Ønsker du at give din mor en skøn julegave? Måske fortjener hun en helt særlig julegave i år? Begge dele finder du her. Vi har nemlig samlet en masse julegaveidéer, så du kan finde en god gave til din mor, som hun vil blive glad for. Måske er hun til spa-forkælelse med en lækker morgenkåbe, duftlys og hudpleje eller flot hårstyling? Hvad med køkkengrej eller bageudstyr? Måske en god bog eller fine sager til hjemmet?

Julegaven til veninden

Overrask din veninde med en julegave, der skaber glæde. Lad dig inspirere af de mange julegaveidéer, og find en gave der viser, hvor godt du kender hende. Om det er en fin ting til hendes hjem, gode hårprodukter, der skaber velvære i hverdagen eller en oplevelse - uanset finder du masser af inspiration lige her.

Julegaven til kvinden der har alt

Skal du finde en julegave til kvinden, der har alt? Det er altid en svær opgave, selvom du måske kender hende rigtig godt. Her kan du forkæle hende med ting, der forsøder hverdagen. Det kan være lækkert sengetøj, en vamset morgenkåbe eller lækre duftlys. Måske mangler hun køkkengrej til hverdagens madlavning? Eller en god bog?

Inspiration til julegaver

Guide: julegaver til hende

Mor, svigermor, kæreste, datter eller søster – vi har samlet noget gode bud på julegaver til hende, der kan være svær finde på den perfekte gave til. Bare rolig, vi guider dig, så du kan finde den helt rette julegave til hende, der kan være svær at finde gaver til.

Læs om julegaven til hende

Adventsgaver til hende

Søger du inspiration til adventsgaver til konen, kæresten, moren eller veninden? Vi har samlet de bedste bud på adventsgaveideer her, der tilmed er til at betale.

5 tips til den perfekte julegave

Det kan være en udfordring at finde inspiration til den helt rigtige julegave, og undgå gavepanikken i dagene op til jul. Her får du Imercos bedste tips til at komme godt i mål med julegaverne.

De bedste tips til en god værtindegave

Du er inviteret til en dejlig middag hos gode venner på lørdag. Men den perfekte værtindegave mangler du stadig! Find masser af inspiration til den svære, lille gave her.