Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Udeliv

Terrassen er det nye (ude)rum

Vær med på sommerens terrasse-tendens og indret den som en forlængelse af dit hjem. Imerco guider dig til, hvordan du skaber en sommerdrøm af en terrasse.

Skrevet af Imerco · 24 marts 2022

importedContent

Lad dig inspirere af sommerens tendens, hvor hjemmets rum rykker med udenfor, og bliver omdrejningspunktet for din indretning, når terrassen skal gøres klar til solens stråler.

Se alt udeliv

Få styr på grillen og udekøkkenet

Få styr på udekøkkenet

Ryk dit køkken udenfor – grillsæsonen venter lige om hjørnet, så tyvstart med klargøringen af din grill og få styr på det grilltilbehør, du mangler. Eller udvid udekøkkenet med et udebord, gryder og pander til grillen eller prøv kræfter med en røgeovn. Glem ikke et godt grillbestik og fade der tåler grillens intense varme.

Se alt grill- og grilltilbehør

Dæk bordet med farver

Dæk op med farver

Saml dine gæster om et veldækket bord, selv når I rykker udendørs. Og dæk gerne op med sommerfine farver med stel og glas i forskellige nuancer. Pynt med sommerens blomster i smukke vaser, og gør din borddækning personlig med en flot dug og farverige stofservietter. Hyggen skaber du nemt med levende lys i stager og lanterner.

Se alt borddækning

Indret terrassen personligt og praktisk

Indret personligt og praktisk

På din terrasse er der højt til loftet – bogstaveligt talt – så indret den med masser af personlighed, men tænk på fleksibiliteten og funktionaliteten. Er du til dasedage på en liggestol, hyggelige grillaftener i loungemøbler eller til festligheder, der kræver et stort havebord og havestole? Indret dig med havemøbler der understøtter terrassens primære formål og skab fleksibilitet med ekstra haveborde, havebænke m.m.

Se alle havemøbler

Tilføj bløde tekstiler på terrassen

Tilføj bløde tekstiler

Med bløde tekstiler kan du skabe en afslappende oase på din terrasse og indbyde til uhøjtidelig afslapning. Her kan tæpper, puder, hynder, gulvpuder, gulvtæpper m.m. bruges til at skabe en slags ’udestue’, der er skaber hygge, og gør dine gæster komfortable.

Se alt boligtekstil

Så et vildt blomsterflor i terrassens krukker

Så et vildt blomsterflor

Find dine krukker frem og så en ’blomstereng’ dvs. en blanding af forskellige vilde blomster, der får lov til at vokse vildt, og kræver minimal vedligeholdelse. Det flotte og farverige blomsterflor fremmer biodiversiteten og tilgodeser bierne, der kaster sig over blomsterne i stedet for din lemonade.

Se alle krukker

Spred hygge på terrassen med et bål

Fyr op for hyggen

Brug et ildsted såsom et bålfad, en havepejs eller en udeovn til at skabe hygge på terrassen. Et ildsted på terrassen skaber en helt særlig stemning, og giver en god varme på de kølige sommeraftenener.

Se alle ildsteder