Det skal du drikke til bryllupskagen

Bryllupskagen er for mange en af de vigtigste traditioner, men hvad skal du servere dertil? Ifølge Nina Harvey fra Kokkedal Slot Copenhagen er der kun én ting, der holder: Champagne!

Skrevet d. 20-06-2017 i Tidens trends
Se alle champagneglas

Nina Harvey, assisterende F&B Manager, Kokkedal Slot Copenhagen:

”Et bryllup er fyldt med traditioner, og når brudeparret vælger os, går de efter det klassiske, romantiske slotsbryllup. Derfor serverer vi altid champagne til bryllupskagen. Champagne er elegant, super romantisk og smager med sine bobler og sødme rigtig godt dertil.”

Vælg den rette champagne til bryllupskagen

Demi sec champagne

Ifølge Nina Harvey er en demi sec champagne det bedste valg til bryllupskagen, da de brusende bobler har en meget fin afstemt sødme, der går rigtig god til den søde bryllupskage – uanset om du er til en fyldig chokoladekage eller en lettere variant fyldt med bær.

Champagneglas

Uanset hvilken champagne du vælger, så server den i et langstilket, højt champagneglas. Det understreger det romantiske og ser eksklusivt ud, når dine gæster går rundt med det i hånden.

Rosé champagne

Til en bryllupskage med masser af lækre røde bær, vælger mange en rosé champagne, der både har en fremtrædende frugtsmag af jordbær og hindbær og med sin lyserøde farve matcher kagen perfekt. Rosé champagnen findes i flere forskellige varianter fra de helt lette med en fin sødme til de mere fyldige og tørre, så sørg for at vælge én med en vis sødme.

Læs også: 3 anderledes bryllupskager

Rosechampagne og glas

Brut champagne

En champagne med sødme komplimenterer som udgangspunkt bryllupskagen bedst, men er du ikke til det søde, kan du også vælge at servere en klassisk brut champagne. Den fungerer dog bedst, hvis din bryllupskage ikke er alt for sød.

 

Har du valgt at servere bryllupskagen om eftermiddagen, kan du ud over champagnen vælge at servere en god kop kaffe til. 

Opret en ønskeliste her og lad os holde styr på de købte gaver. Med en ønskeliste undgår du flere af den samme gave, og efter festen modtager du et gavekort på 10% af det samlede beløb, der er købt for på ønskelisten.

Se alle champagneglas

Relaterede artikler

Gin og tonic: Tidens mest populære drink
Tidens trends

Gin og tonic: Tidens mest populære drink

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser
Tidens trends

Slow juicer: Alt du skal vide om den populære saftpresser

Sådan tilbereder du dit kød sous vide
Tidens trends

Sådan tilbereder du dit kød sous vide

Forårets boligtrends: Fortællinger og kontraster
Tidens trends

Forårets boligtrends: Fortællinger og kontraster