Til livets store begivenheder

Livets gaveunivers

Livets store begivenheder skal fejres. Om du fylder rundt, siger ja til din eneste ene, eller træder ind i de voksnes rækker, er det altid rart at fejre den store dag med venner og familie.

Et bryllup kræver mange overvejelser og beslutninger. Hvordan skal der pyntes op, hvem skal med, hvordan skal festen udspille sig, og hvad ønsker vi os i bryllupsgave? Heldigvis kan Imerco hjælpe dig godt på vej. Du finder nemlig flere guides til, hvornår du skal planlægge hvad, en oversigt over de klassiske bryllupstraditioner, og gode ideer til bryllupsgaver.

Til livets andre store festligheder som fødselsdage, konfirmationer og barnedåb skal gaven selvfølgelig også have en symbolsk betydning og gerne være et minde for livet. Hos Imerco finder du alle de førende brands indenfor køkken og boliginteriør. Her finder du de smukke stel fra Royal Copenhagen, de søde figurer fra Kay Bojesen og de stilrene stållysestager fra Georg Jensen.

Her på siden kan du finde inspiration til planlægning af de store begivenheder, og få hjælp til hvad du skal ønske dig i anledningen af din dag, samt hvad du skal give i gave, når du inviteres som gæst.

Du kan redigere i din ønskeliste undervejs, og sende den ud til alle dine gæster. De kan reservere gaver, og på den måde koordinere gaveindkøb, selvom de ikke kender hinanden.