Opret ny ønskeliste

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette din egen ønskeliste. Find dine største ønsker og tilføj dem på listen, så dine gæster nemt kan finde den perfekte gave til dig i anledningen af din store dag. Derudover får du 10% i bonus af det samlede gavekøb hos Imerco.

Opret ny ønskelisteJeg har allerede en ønskeliste

* Gælder kun køb fra Imercos webshops og butik, som er blevet registeret på din ønskeliste

Så nemt er det

Opret dig som Imerco plus medlem og få fordele1

Opret dig gratis som Imerco+ kunde, og få alle fordelene

Opret ønskeliste til den særlige anledning hos Imerco2

Opret en ønskeliste til præcis din anledning

Tilføj ønsker til din ønskeliste hos Imerco3

Tilføj ønsker fra Imerco og andre webshops og del den nemt med ID eller link

Modtag et gavekort på 10% hos Imerco4

Modtag et gavekort på 10% af det samlede gavekøb hos Imerco

Til livets store begivenheder

Livets gaveunivers

Livets store begivenheder skal fejres. Om du fylder rundt, siger ja til din eneste ene, eller træder ind i de voksnes rækker, er det altid rart at fejre den store dag med venner og familie.

Et bryllup kræver mange overvejelser og beslutninger. Hvordan skal der pyntes op, hvem skal med, hvordan skal festen udspille sig, og hvad ønsker vi os i bryllupsgave? Heldigvis kan Imerco hjælpe dig godt på vej. Du finder nemlig flere guides til, hvornår du skal planlægge hvad, en oversigt over de klassiske bryllupstraditioner, og gode ideer til bryllupsgaver.

Til livets andre store festligheder som fødselsdage, konfirmationer og barnedåb skal gaven selvfølgelig også have en symbolsk betydning og gerne være et minde for livet. Hos Imerco finder du alle de førende brands indenfor køkken og boliginteriør. Her finder du de smukke stel fra Royal Copenhagen, de søde figurer fra Kay Bojesen og de stilrene stållysestager fra Georg Jensen.

Her på siden kan du finde inspiration til planlægning af de store begivenheder, og få hjælp til hvad du skal ønske dig i anledningen af din dag, samt hvad du skal give i gave, når du inviteres som gæst.

Opret hurtig og nemt en ønskeliste, hvor du kan samle gaver fra både Imerco og andre webshops. Denne ønskeliste kan du redigere i under vejs, og sende den ud til alle dine gæster. De kan reservere gaver, og på den måde koordinere gaveindkøb, selvom de alle ikke kender hinanden. Som en ekstra gave til dig, får du 10% i bonus på gaver købt i Imerco, når du opretter en ønskeliste.