Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Tilbehør og salater

Lav sunde chips i din dehydrator

Få fremgangsmetoden til at lave sunde chips i din dehydrator – helt uden fedtstof!

Skrevet af Imerco · 13 juni 2021

importedContent

Knasende sprøde chips er noget af det lækreste både til drinks, sodavand eller som fredagsslik. Men ofte, er samvittigheden ikke helt med, når usunde sager indtages.

Heldigvis kan du med en dehydrator fremtrylle chips, der smager syndigt, men som ikke ses lige så tydeligt på vægten. 

Her får du en ultrasimpel fremgangsmetode til at lave de lækre, tørrede chips, som tilmed er kaloriefattige.

Se alle dehydratorer

Sådan gør du

  • Skræl forskellige rodfrugter, fx pastinakker, rødbeder og gulerødder, og skær dem i tynde skiver med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
  • Lad skiverne ligge i saltet vand i 10 minutter – husk at lade rødbeder trække i en skål for sig, så de øvrige rodfrugter ikke trækker farve.
  • Hæld vandet fra og dup rodfrugterne tørre.
  • Bred dem ud på tørreindsatserne, og tør dem ved 55 grader i dehydratoren i 8-14 timer alt efter tykkelsen.

Tør også nødder, krydderier og frugter I din dehydrator.