Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Tilbehør og salater

De 5 bedste velkomstsnacks til festen

Det er altid lækkert med lidt at spise, mens du nyder velkomstdrinken. Få inspiration til små, sprøde hapsere, der er den perfekte start på festen.

Skrevet af Imerco · 30 marts 2017

importedContent

Popcorn med et twist

Sprøde popcorn er en skøn snack. Laver du dem i forskellige smagsvarianter og farver, smager de ikke bare godt – de ser også flotte ud, når du serverer dem i et snacksæt. Vend den første portion popcorn i en gryde med olivenolie, hvidløg og chili. Den næste portion kan blandes med hvid chokolade og lakridspulver, mens den tredje portion tilsættes smeltet sukker, så du får gyldne karamelpopcorn. Voila!

Bruschetta med tomat og basilikum 

Et stort fad fyldt med bruschetta er en hurtig og populær velkomstsnack. Rist brødskiverne i ovnen, og top med tomater vendt i olie, salt og peber – og pynt med friske basilikumblade.

Læs også: De bedste drinks til sommerfesten

Dadler med bacon

Først fjerner du stenene fra dadlerne, så vikler du et stykke bacon omkring hver daddel og hæfter dem med en tandstik, inden de bages i ovnen – og i løbet af 20 minutter har du en sprød og lækker velkomstsnack. De søde dadler og det salte, røgede bacon spiller godt sammen og blander sig i en himmelsk mundfuld. Anret dem eventuelt på en smuk kagestander for at give den enkle snack et ekstra løft.

Den mere traditionelle variant med cantaloupmelon og parmaskine er et sikkert hit! Prøv evt. også med honing- eller galiamelon

Hjemmelavede chips

Chips med dip er en hurtig klassiker, men har du lidt mere tid, kan du lave dine egne hjemmelavede chips i ovnen. Du kan lave klassiske chips med kartofler, eller du kan bruge dine yndlings rodfrugter og lave en farverig blanding af chips – kun fantasien sætter grænser. Skær rodfrugterne i tynde skiver med en kniv eller på et mandolinjern. Kom skiverne i en frysepose med olivenolie og masser af krydderier, og ryst den godt. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter og lad dem køle af på køkkenrulle, så de bliver supersprøde. Servér i en stor skål med dip til.

Rodfrugftchips

Friske æblesnacks

En sød og frisk snack der gør sig godt til et glas perlende bobler. Skær et æble i tykke skiver, smør dem med et godt lag peanutbutter og drys med kokos og hakkede nødder. Servér eventuelt æble-skiverne på et stentøjsfad for at understrege det rustikke udtryk.