Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Tilbehør og salater

Sådan smører du let en sund madpakke

Giver ungernes madpakker dig grå hår i hovedet? Fortvivl ej. Her får du masser af inspiration til en sund og lækker madpakke – nemt og hurtigt.

Skrevet af Imerco · 3 august 2017

importedContent

Se alle madkasser

Gem rester fra aftensmaden

Enkle tips er ofte de bedste, og det bliver ikke meget mere enkelt end at gemme resterne fra aftensmaden og bruge dem i en sund madpakke. Det kan være et par frikadeller, du kan sætte på et spyd, nye kartofler, der kan forvandles til en skøn kartoffelmad eller et stykke lasagne, der er lækkert, som det er.

Sjove og sunde strimler

Indrømmet, en skrællet gulerod er ikke det sjoveste at have med i madpakken, men bruger du en spiralizer, får du i stedet friske pasta-lignende strimler. Gå efter ungernes yndlingsgrøntsager med knald på farverne som rødbede eller squash, og du har en sjov og sund del af madpakken på plads.

Se alle Spiralizere

Haps!

Alt, hvad der kan spises med fingrene, glider lidt lettere ned, så skær også gerne mundrette stænger af agurk, melon eller æble – lige til at putte i den sunde madpakke.

Rugbrød i sjove former

En rugbrødsmad med leverpostej bliver også meget sjovere, hvis den er formet som en stjerne, et rensdyr eller en delfin. Og det tager ikke mange minutter at lave de søde figurer med kageudstikkere. Smørrist det overskydende rugbrød på en pande og brug det som brødcrutoner i en lækker salat.

Mums – madmuffins

Det kræver kun nogle farvestrålende muffinforme, lidt ost, skinke og revet gulerod at forvandle din almindelige bolledej til en skøn lille madmuffin. Bland ingredienserne i bolledejen, og bag dine madmuffins i ovnen, til de er gyldne.

Se alle muffinforme

Du kan også lave æggemuffins, som laves på samme måde som en omelet men tilberedes i muffinforme i ovnen. Tilsæt rester fra aftensmaden som gulerødder, squash eller måske nogle kyllingetern. Husk ikke at bruge papirsforme, men smør formene med olie eller smør i stedet.

Se alle madkasser